Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jason Statham legjobb filmjei

Ha szereted az akciófilmeket, akkor egy Jason Statham filmmel sem lőhetsz mellé, hiszen a brit születésű színész mindegyikben hozza a keményfiút, akinek jobb, ha nem állsz az útjába…

Persze adott a kérdés, hogy mely filmekben láthatod a színészt. Nos, ezen az oldalon találsz egy klassz válogatást, amiben a színész összes filmje feltűnik, de kigyűjtöttem neked a Jason Statham filmek közül a legjobbakat, amiket aztán pláne kár lenne kihagynod!

Halálos iramban 7.

A franchise a gyors kocsik és az akció mellett a családról is szól, a hetedik résztől kezdve pedig Statham is állandó szereplője, Ian Shawt alakította többen között Vin Diesel és Dwayne Johnson oldalán.

Meg – Az őscápa

Ebben a scifi-horrorban egy igazi óriás cápa jelenti a veszélyt az emberekre, a predátor pedig kemény ellenfél, még Jason Stathamnek is meggyűlik vele a baja. Csak akkor nézd meg, ha utána nem félsz majd tengerre szállni!

Blöff

Guy Ritchie 2000-ben bemutatott kultikus filmjében többek között gátlástalan boksz-meccs szervezők, erőszakos bukmékerek, egy orosz gengszter, hozzá nem értő amatőr rablók és állítólagos zsidó ékszerészek küzdenek egy felbecsülhetetlen értékű lopott gyémánt felkutatásáért. A szereplők között Brad Pitt, Vinnie Jones és persze a főszerepben Jason Statham!

A feláldozhatók

A több folytatást is megélt film középpontjában egy elit és halálos zsoldoscsapat áll, akik a végsőkig elmennek, ha egy megbízatásról van szó. Statham itt a pengék mestere, mellette olyan legendák játszanak a filmekben, mint Sylvester Stallone, Bruce Willis vagy éppen Dolph Lundgren.

A kém

Jason Statham tehetségét bizonyítja, hogy nem csak akciófilmekben, hanem komédiákban is ügyes. A kém főszereplője Melissa McCarthy karaktere, aki az irodából a bevetésen találja magát, mellesleg próbálja lenyűgözni a tapasztalt CIA-ügynököt játszó Stathamat. A filmet Magyarországon forgatták, rengeteg budapesti helyszín megfigyelhető benne.

Netán már az összes felsorolt Jason Statham filmet láttad? Csekkold a színész összes filmjét itt, hogy új kedvencre találj!