Home Hírek Itt az új Sarah J. Mass könyv, A Court of Thorns and...

Itt az új Sarah J. Mass könyv, A Court of Thorns and Roses magyar borítója!

A Sarah J. Mass rajongók álma végre valóra vált, előrendelhető ugyanis A Court of Thorns and Roses sorozat első kötete, a megjelenés 2016. november 29-re esedékes.

A képen a A Court of Thorns and Roses írónője, Sarah J. Mass
A képen a A Court of Thorns and Roses írónője, Sarah J. Mass

Az Üvegtrón szerzője ezúttal a tündérek világába repít minket, a történet A szépség és a szörnyeteg nagyon kreatív feldolgozása. A sorozat előreláthatóan hat részes lesz, ebből kettő már meg is jelent Amerikában.

A könyv a kiadó újonnan alapított Zafír pöttyös sorozatában kap majd helyet, ahol fantasy történetekre számíthatnak az olvasók.

A rózsák és tövisek udvarát már olvastam, és nagyon szerettem, a blogturnén hamarosan véleményt is írok róla. Ide kattintva -21% kedvezménnyel előrendelhető a kötet, alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is.

Sarah J. Mass - A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara
Sarah J. Mass – A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara

Sarah J. Mass – A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara

Amikor tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, nyomban egy másik szörnyeteg bukkan fel, hogy jóvátételt követeljen tőle. Magával hurcolja a lányt egy baljós és mágikus vidékre, amit ő csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak.

Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden hazugságot és figyelmeztetést, amit korábban a tündérek veszedelmes világáról hallott. Azonban a birodalom felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és a lánynak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.

Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják. Szexi, akciódús új sorozat – lehetetlen letenni..