Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

7 új LMBTQ filmhez és sorozathoz kaptunk trailert!

Közeleg a Pride hónap, ami azt is jelenti, hogy Amerikában több LMBTQ film vagy sorozat ilyen tájt kerül bemutatásra, az utóbbi két napban pedig annyi trailer száguldozott, hogy lehetetlen mindegyiknek külön posztot szentelni, így most egyben mutatom be őket. Íme!

Az Esernyő Akadémia 3. évad

Ó, hogy én ezt mennyire várom! Imádom ezt a sorozatot, ráadásul több LMBTQ karaktert is felvonultatott már, a korábbi évadokban például Vanya (Elliot Page) és Klaud (Robert Sheenan) is kapott LMBTQ romantikus szálat. Várom, hogy most mi lesz!

Premier: 2022. június 22. Netflix

Love, Victor 3. évad

Utolsó évadához érkezett a Love, Simon spin-off sorozata, amiben a latin származású victor coming outja és boldogságra találása volt a fő téma többek között. Az első évadot nagyon szerettem, újra is nézem, mielőtt befejezem a sorozatot.

Premier: 2022. június 15. Disney+

Bros

Bár nem tudni, hogy kap-e magyar premiert, de érkezik az Universal Stúdió első LMBTQ filmje, amiben a heteró karaktereket is LMBTQ színészek játsszák. A főszerepben egy Bobby (Billy Eichner) nevű srác, aki próbál rátalálni a szerelemre, meg is tetszik neki egy srác (Luke Macfarlane), de melegként nem olyan egyszerű az ismerkedés… A trailer alapján egy szókimondó és újszerű LMBTQ filmnek örülhetünk, kíváncsi leszek.

Premier: 2022. szeptember 30. (az amerikai mozikban)

Fiúk a klubból

Bizony, a kultikus Fiúk a klubból sorozat rebootot kap, amiben azt ígérik, hogy a korábbi sorozatnál egy modernebb és diverzebb történetet élvezhetünk, ami bemutatja, hogy milyen napjainkban az LMBTQ emberek élete. Nos, kíváncsian és nyitott szívvel várom, a trailert viszont valahogy nem mertem megnézni.

Premier: 2022. június 9. Peacock

My Fake Boyfriend

Ó, micsoda történet! A főhősünk, Andrew (Keiynan Lonsdale) szeretné, ha a srác, akivel néha együtt van, komolyan venné őt, ezért a barátai (Sarah Hayland & Dylan Sprouse) létrehoznak egy álprofilt, ami szerint a főhősünknek pasija van, ám túl messzire mennek… Pláne amikor felbukkan egy kedves, szexi séf is a színen. Na jó gyerekek, végre egy LMBTQ romantikus komédia, ide vele máris!

Premier: 2022. június 17. Amazon Prime

Az első áldozat

A Netflix új sorozat Victoria Schwab egyik novellájából készült. A főszereplő a vámpírcsaládból származó tinédzser, Juliette, aki első áldozaául az új lányt szemelte ki, legnagyobb meglepetésére viszont Calliope egy vámpírvadász család sarja. A két lány hamarosan rájön, hogy másikat nem lesz olyan könnyű megölni, viszont annál könnyebb belehabarodni… Mit is mondhatnék, látni kell!

Premier: 2022. június 10. Netflix

Crush

Oké, ő egy kis kakukktojás, mert már bemutatták, de mindenképpen érdemes felfigyelni rá. Egy olyan tinilány, aki beleszeret az egyik csapattársába, aki szintén lány. A főszerepben Avli’i Cravalho (Moana) és Rowan Blanchard (Girl Meets World), a trailer alapján pedig szupercuki lehet!

Premier: 2022. április 29. Hulu