Home Hírek Breaking News! Itt a Royal fiúk 3. magyar borítója és fülszövege!

Breaking News! Itt a Royal fiúk 3. magyar borítója és fülszövege!

Tavaly a Royal fiúk jöttek, láttak és győztek, a Papír hercegnő, és a Megtört herceg pedig sokunk kedvencévé vált. Idén ősszel jön a harmadik kötet, a Cifra palota!

Már meg is érkezett a könyvhöz a magyar borító és a fülszöveg is. Részemről alig várom, hogy olvassam. Nem vagyok vele egyedül, ugye? 🙂

Erin Watt – Cifra palota (A Royal család 3.)

Halálos ellenségekből váratlan szövetségesek?

Két fiatal mindent megtenne azért, hogy megvédjék, ami számukra a legfontosabb.

Ella Harper eddig minden kihívással megküzdött, amit az élet az útjába sodort. Kemény és kitartó lány: mindennél fontosabb számára, hogy megvédje a szeretteit. Rég elvesztett apja felbukkanása és a barátja életének hajszálon függő összeomlása talán mégis túl nagy terhet jelent a számára.

Reed Royalnak gyorsan felforr az agyvize, és még gyorsabban jár el a keze. De most visszaüt rá, hogy eddig minden problémát erőszakkal oldott meg. Ha meg akarja menteni saját magát és a lányt, akit szeret, felül kell emelkednie gyötrő múltján és megtépázott hírnevén.

Senki sem hisz abban, hogy Ella túlélheti a Royalokat. Mindenki biztosra veszi, hogy Reed mindenkit tönkretesz.

Talán igazuk van.

Minden és mindenki összeesküdött, hogy szétválassza Ellát és Reedet. Meg kell találniuk a kiutat a törvény szorításából, muszáj megmenteniük a családjukat, és kideríteni az összes titkot a Cifra Palotában.

Az elsöprő sikerű Papír hercegnő és Megtört herceg folytatása.