Home Hírek 53 szerelmes levél: Új regénnyel jön magyarul a Papírhattyú szerzője

53 szerelmes levél: Új regénnyel jön magyarul a Papírhattyú szerzője

Leylah Attar, a Papírhattyú és a Serengeti köde szerzőjét itthon is sokan szeretik, így nekik mindenképpen jó hír, hogy még idén új regényt olvashatunk tőle magyarul.

A kiadó választása az 53 szerelmes levélre esett, ami 4.26-os tetszési indexet kapott a goodreadsen, ami nagyon jónak számít.

És miről szól az 53 szerelmes levél? Íme a magyar fülszöveg, amit ha elolvastok, gyanítom repül is kívánság és/vagy várólistára a kötet!

Leylah Attar – 53 szerelmes levél

*Shayda Hijazi a tökéletes feleség, anya és gyerek. Harminchárom éven át él az elvárások szerint, elrejti a titkait, eltemeti az álmait, és mindent megtesz azért, hogy a családjának biztos támasza legyen. Shayda Hijazi jó úton jár afelé, hogy saját maga legnagyobb ellenségévé váljon.

Troy Heathgate vad, mámorító, veszélyes: olyan férfi, aki mindig azt teszi, amihez kedve van. Az élet pedig engedelmesen hajlik meg az akarata előtt. Amíg az útjába nem kerül az egyetlen dolog, amiért mindent feladna, de sohasem lehet az övé.

A világ két külön sarkán születtek, ugyanazon a napon. Életük szőttese összeér, és minden megváltozik. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)