Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön az utolsó Sabrina hátborzongató kalandjai regény, és itt a magyar borítója

Magyarul is a végéhez ér Sarah Rees Brennan Sabrina trilógiája, amit kifejezetten sajnálok, mert Brennan eddig is tök jól eltalálta a karaktereket, és ezek a regények sokat hozzáadtak a Netflix sorozatának a világához. De hát, egyszer minden jónak vége szakad.

Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget, a megjelenés 2022 tavaszán esedékes.

Sarah Rees Brennan – Sabrina hátborzongató kalandjai 3. A Sötétség Útja

Nem könnyű félig halandónak, félig boszorkánynak lenni. Legalábbis Sabrina Spellmannek nem az. Nemrég jött rá, hogy az apja a Sátán… és az a sorsa, hogy uralkodjon a Pokolban.

Sabrinának szokás szerint más tervei voltak a jövőjét illetően. Kitalálta, hogyan lehetne csapdába ejteni az apját… aki viszont így a barátjának, Nick Scratchnek a testében esett fogságba. Ami azzal járt, hogy a lány életének a szerelme a pokolban ragadt, magában a Sátánnal.

Sabrina tudja, hogy valamilyen módon kiszabadíthatja onnan Nicket, miközben továbbra is parkolópályán tarthatja a jó öreg apukáját. Csak ki kell találnia, hogyan. Sajnos a hűséges unokatestvére, Ambrose nincs kéznél, mert elment levadászni Blackwood atyát, az Éj Egyházának egykori gonosz vezetőjét.

Szerencsére Sabrinának még mindig ott vannak a halandó barátai: Roz, Harvey és Theo. Így amikor a nagynénje, Zelda – az Éj Egyházának jelenlegi főpapnője – megemlít egy ősrégi küldetést, ami segíthet kinyitni a pokol kapuját, a lány és a barátai kapnak az alkalmon. Zelda viszont elfelejtette megemlíteni, hogy a küldetésnek is megvannak a maga veszélyei…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)