Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Elfajzott királyság címmel jön a Hat varjú folytatása. Itt a fülszöveg!

Itthon is rengetegen megszerették a Hat varjú című Leigh Bardugo kötetet, én is rendkívülii módon élveztem a történetet.

Szerencsére jön a folytatás, az Elfajzott királyság, amihez már meg is kaptuk a magyar fülszöveget. Megjelenési dátum ugyan még nincs, de reménykedjünk benne, hogy mielőbb érkezhet a polcokra ez a kincs.

Leigh Bardugo – Elfajzott királyság (Hat varjú 2.)

Kaz Brekker és csapata rendkívül merész küldetést hajtott végre, még maguk sem hitték, hogy épségben megúszhatják. Ám a busa jutalom felmarkolása helyett most ismét az életükért kell megküzdeniük. Árulást szenvedtek és meggyengültek, erőforrásaik kimerültek, így a csapat elveszítette minden szövetségesét, sőt reményét is.

A világ minden szegletéből hatalmas erők csapnak le Ketterdamra, hogy megszerezzék a jurdaparem nevű veszedelmes szer titkát.

Régi riválisok és új ellenségek bukkannak fel, hogy próbára tegyék Kaz csavaros eszét és a csapat törékeny hűségét. Háborúra kerül sor a város sötét, kanyargós utcáin – bosszúért és megváltásért vívott harc, amely eldönti a Grisa-világ sorsát.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Leigh Bardugo – Six of Crows: Hat varjú


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading