Home Képregény adaptációk Ms. Marvel: Magyar szinkronos előzetest kapott az új Marvel sorozat!

Ms. Marvel: Magyar szinkronos előzetest kapott az új Marvel sorozat!

Bár még csak most, március végén startolt el a Moon Knight, június 8-án jön a Disney+ra az új Marvel sorozat, ami a Ms. Marvel címet viseli.

A főszereplő egy olyan tinilány, aki rajong Marvel Kapitányért és a bosszúállókért. Még fanfictionöket is ír, emellett egy geek, aki imád videójátékozni és aról ábrándozik, hogy egy nap szuperhős lesz. Nos, amikor egy különös tárggyal találkozik, valóban szuperhőssé válik, noha rájön, nem olyan egyszerű ipar ez. A fenti szinkronos előzetes bővebben elmeséli a sztorit.

Meg kell mondjam, nekem nagyon szimpatikus eddig ez a sorozat és persze a karakter is. Külön örülök, amiért végre megismerhetjük az MCU első pakisztáni szuperhősét is, ideje volt már, úgy érzem. A sorozaton túl a hősnő pedig feltűnik majd a Marvel kapitány második részében, a The Marvelsben is, mint főszereplő.

És hol nézhetjük majd Magyarországon a Ms. Marvelt? Már bejelentették, hogy 2022. június 14-én itthon is elstartol a Disney+ streaming szolgáltató, így ott hetiben, magyar szinkronnal is élvezhető lesz a Ms. Marvel!