Home Hírek Most már biztos! Még idén láthatjuk a Wonder Woman 1984-et!

Most már biztos! Még idén láthatjuk a Wonder Woman 1984-et!

A Wonder Woman 1984 az idei év egyik leginkább várt filmje volt, amitől legalább egy milliárdos bevételt remélt a Warner Stúdió, aztán jött a koronavírus. A folyamatos halasztások ellenére viszont még idén láthatjuk a filmet.

A Warner megállapodott a mozikkal, és a következő konstrukcióban lesz elérhető a film: 2020. december 25-én debütál az amerikai mozikban és az HBO Max streaming szolgáltatón. Az amerikai mozikból nagy bevételre nem lehet számítani, hiszen az ottani mozik fele zárva van a pandémia miatt.

És mi a helyzet Magyarországon? Jelenleg úgy néz ki, hogy itthon 2020. december 26-án debütálhat a Wonder Woman 1984, igenám, de a múlt heti kormányrendelet miatt a mozik december 11.-ig zárva vannak. Ha netán a kormány meghosszabbítja a rendeletet, akkor mi könnyedén lemaradhatunk a Wonder Woman várva várt folytatásáról.

Regényben azért élvezhetjük a történetet, ugyanis már megjelent a Wonder Woman: A háborúhozó Leigh Bardugo tollából, amit én kifejezetten szerettem, nektek is ajánlom elolvasásra.

Könyvkritika: Leigh Bardugo – Wonder Woman: A háborúhozó