Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Fogy a levegő: Így nyomoz Jessica Shaw az új Kristály Pöttyösben

Újabb nyomozós kötettel bővül a Kristály Pöttyös sorozat, ősszel érkezik ugyanis a Jessica Shaw sorozat első kötete Sziklai István fordításában. Magyar borító és fülszöveg alább!

Lisa Gray – Fogy a levegő (Jessica Shaw 1.)

Lisa Gray valósággal berobbant az irodalmi életbe ezzel az olvasót a székhez szegező krimivel és önfejű főhősével, Jessica Shaw-val, aki leginkább Lee Child Jack Reacherére emlékeztet. – Robert Dugoni, New York Times bestseller-szerző

Jessica Shaw magánnyomozó megszokta már, hogy névtelen füleseket kap, dee miután kézhez kapja egy huszonöt évvel ezelőtt Los Angelesből eltűnt hároméves gyermek fényképét, elképedve ismeri fel magát a kislányban.

A válaszokra szomjazó nő elindul LA sötét felé. Amikor megtudja, hogy biológiai anyját megölték azon az éjszakán, amikor őt elrabolták, Jessica elhatározza, hogy megoldja az elfelejtett rendőrségi ügyet. Eközben a Los Angeles-i rendőrség veterán nyomozója, Jason Pryce, éppen egy borzalmas nyomozás közepén jár, amit egy utcalányként dolgozó egyetemi hallgató ügyében folytat. Egy véletlen találkozás folytán útjaik keresztezik egymást, de Jessica hamar rájön, hogy Pryce rejteget valamit apja tarka múltjáról és anyja haláláról.

Ahhoz, hogy Jessica megoldja anyja meggyilkolásának és saját eltűnésének ügyét, le kell ásnia a múltba, hogy meglelje azeltemetett titkokat. Azonban ahogy egyre közelebb araszol az igazsághoz, egyre fogy körülötte az oxigén, és egyre nehezebben kap levegőt.

Izgalmas, pörgős, akciódús krimi.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)