Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Most te következel címmel jön a Lehull a lepel folytatása

Már a magyar Netflixre is megérkezett Karen McManus Lehull a lepel című regényének az adaptációja Egyikünk hazudik címmel. A sorozatot is nagyon szerettem, bár a regény azért jobban bejött, gyanítom ezzel nem vagyok egyedül.

McManus a nagy sikerre való tekintettel megírta a folytatást is, aminek a helyszíne ugyanúgy a Bayview-i gimnázium, ahol valaki folytatni akarja Simon örökségét, az egyik főhős pedig Bronwyn húga, Maeve.

A regény megjelenését 2022. május 1-re írja a Maxim Kiadó weboldala, ami nekem kissé furcsa, hiszen az nemzeti ünnep. Magyar borítónk is van már, egész klassz lett. Eközben a tv-sorozat is folytatódik, ott is berendelték már a második évadot. Mit is mondhatnék, mindkettőt várom!

Karen McManus – Most te következel (Lehull a lepel 2.)

Simon halála óta rengeteg másoló pletykaalkalmazás jelent meg, de az egy év alatt, mióta a Bayview-i négyes tisztázta sokkoló halálát, senki sem tudta úgy betölteni a pletyka űrt, mint ő. A probléma az, hogy senki sem rendelkezik a tényekkel.

Egészen mostanáig.
Ezúttal azonban nem egy alkalmazásról van szó, hanem egy játékról.
Felelsz vagy mersz?
Phoebe az első célpont. Ha úgy dönt, hogy nem játszik, akkor jön az igazság. És az övé sötét.

Aztán jön Maeve, és neki jobban kéne tudnia – mindig a kihívást válassza.
De mire Knoxot is megcímkézik, a dolgok veszélyessé válnak. A merszek halálossá váltak, és ha Maeve valamit megtanult Bronwyntól tavaly, az az, hogy nem számíthatnak a rendőrség segítségére. Vagy védelemre.
Simon elment, de valaki elhatározta, hogy életben tartja az örökségét a Bayview Highban. És ezúttal teljesen új szabályok vannak érvényben.
A New York Times bestsellere, a Lehull a lepel mindenki által várt folytatása! Új rejtélyt kell megoldani a Bayview Highban, és teljesen új szabályok vannak érvényben.

Felhívjuk figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.