Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A herceg és én: Új borítóval jön az első Bridgerton regény

Itt a pillanat, amire sokan vártak: idén márciusban újra megjelenik a Gabo Kiadó gondozásában az első Bridgerton kötet, A herceg és én, de ezúttal nem filmes borítóval.

Az új borító tökéletesen illeszkedik az eddigi kötetek külsejéhez, így mindenki polcán egységes lehet majd a sorozat (már akinek nincsenek még a régi kiadásból is részei).

Julia Quinn – A herceg és én

A ​regény alapján készült sorozat 2020 decemberétől látható a Netflixen.

Létezik-e nagyobb kihívás a londoni előkelő társaság ambiciózus anyái számára, mint egy nőtlen herceg, akihez lányukat örömest feleségül adnák?

Minden jel arra mutat, hogy Simon Basset meg fogja kérni legjobb barátja húga, a bájos és okos Daphne Bridgerton kezét. Ami csak kettejük titka: házasságról szó sincs, csak így kívánják Simontól távol tartani a lányaikat férjhez adni kívánó, igen aktív társasági hölgyeket. Daphne pedig, mivel hercegi udvarló találta kívánatosnak, később alkalmas kérőket kaphat.

Ám miközben Daphne sorra keringőzi Simonnal a bálokat, igen nehéz arra gondolnia, hogy az egész csak színlelés. A férfi ravaszkás mosolya talán, de tekintete felragyogása bizonyosan azt a hatást éri el, hogy Daphne beleszeret a szép hercegbe. Ez már egyáltalán nem színlelés. A lány a lehetetlennel próbálkozik: megpróbálja meggyőzni a gyönyörű szoknyavadászt, hogy okos kis tervüket…