Home Hírek Behálózva: Itt az első előzetes az új romantikus könyvadaptációból

Behálózva: Itt az első előzetes az új romantikus könyvadaptációból

Emma Chase Behálózva című regénye itthon az Atheaneum Kiadó gondozásában jelent meg. A könyvből a Passionflix készített filmet, amit 2022. február 3-án mutatnak be, az első rövid előzetes alább megtekinthető.

A főszerepekben Katherine Hughes és Josh Plasse látható, de érdemes felnézni az író oldalára, ahol forgatási képeket és egyéb infókat is láthattok a filmről. Alább megnézhetitek, hogy miről szól a történet.

Emma Chase – Behálózva

Drew sokat tud a nőkről, de nem eleget. Drew Evans igazi főnyeremény. Szívdöglesztő, rámenős, gazdag, egyszóval olyan pasi, akinek mosolyáért New York legtökéletesebb alakú hölgyei örömmel ledobnák magukról a trendi kis koktélruhát, és még nagyobb örömmel hagynák el megunt férjeiket.

Ő a társasági élet központja, a cég titkos reménysége, a család mintapéldánya, de egy napon eltűnik a színről, és jó oka van rá. Állítólag lázas betegen fekszik és kúrálja magát. De ugye ezt a dumát egyikünk sem veszi be? Katherine Brooks éles eszű, állhatatos és gyönyörű.

A siker érdekében mindenen és mindenkin átgázol, ha kell. Drew és Kate gyönyörű pár lehetnének. Ha nem gyűlölnék egymást minden erejükkel. Ha nem vágynának egymásra minden porcikájukkal.

Vajon ki kerül ki győztesen kettőjük világraszóló párharcából? Ki engedelmeskedik kinek, ki a főnök az ágyban és ki a cégben?