Home Egyéb kategória Az elveszett város: Romantikus film az íróról és a szexi borítómodellről

Az elveszett város: Romantikus film az íróról és a szexi borítómodellről

Sandra Bullock már régóta az egyik kedvenc színésznőm, de mint sokan másik, én is a romantikus komédiáit szeretem a legjobban. Most végre érkezik egy 2022. március 24-én, amiben ráadásul egy olyan írót alakít, aki a borítómodelljébe szeret bele.

A főszerepben Bullockon kívül Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Patti Harrison és Brad Pitt lesz látható. Úgy érzem, tutira ott leszek a moziban a premierkor, mert ezt látni kell! Alább a film leírása.

A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét.

Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt.

A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne…