Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sóvárgás: Halandóként kerül a vámpírok közé az új YA-regény hősnője

Éljen! Jön magyarul tracy Wolff sikerkönyve, a Sóvárgás, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű vámpíros YA története.

A könyv a Cartaphilus kiadónál jelenik meg, várhatóan még idén, ennél pontosabb dátum egyelőre nincs. A fordító Lukács Andrea, a könyvnek pedig a filmes jogai is elkeltek. A borítóból pedig szerencsére megkaptuk az eredetit. Van egy olyan érzésem, hogy sokan fogunk beleszeretni a Sóvárgásba, amit sokan a feminista Twilight-nak tituláltak.

A sorozatból eddig öt rész jelent meg, az író pedig nemrég bejelentette, hogy spin-off sorozat is íródik majd a könyv világában.

Tracy Wolff – Sóvárgás

A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.

Az iskola színfalai mögött kíméletlen küzdelem dúl, és Grace egyenesen a viszályok közepébe keveredik, amikor találkozik a Katmere egyik legveszélyesebb lakójával, Jaxon Vegával. A vámpír emberöltők óta senkit sem engedett közel magához, ám most valami ellenállhatatlan erő vonzza őt és a lányt egymáshoz – valami, ami mindkettőjük végzetét jelentheti.

Jaxon magánya mögött ugyanis életveszélyes titkok rejlenek, Grace pedig egyre inkább biztos abban, hogy nem véletlenül került a Katmere Akadémiára… hanem csalinak egy halálos játszmában.

A Sóvárgás és folytatásai az elmúlt évek legzajosabb könyvsikereinek bizonyultak; a letehetetlen vámpírtörténetből a Universal készít filmadaptációt.