Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tűzvarázsló: Újabb Zafír Pöttyös jön, és itt a borítója

Zafír Pöttyösökből sosem elég, karácsonyra pedig érkezik a Könyvmolyképzőnél a legújabb, ezúttal egy magyar író, Ashley Carrigan tollából. Igen, a várva várt Negin folytatásról van szó. Az első részt nagyon szerettem, így extrán örülök, hogy a borító tervezéséből én is kivettem a részem. Remélem nektek is tetszik! A borító alatt ott a fülszöveg is.

Ashley Carrigan – Tűzvarázsló (Negin 2.)

A legfélelmetesebb fenyegetés:
a szerelem.
Negin Belford immár félisteni mivoltának tudatában teljesít megbízatásokat az új csapat tagjaként. Titokzatos gyilkos után nyomoznak, aki feszültséget kelt és veszélyt hoz a Szövetségre.

A Lemer elvesztése miatt érzett mélabúból Nergal, az Alvilág jóképű urának személyes felbukkanása zökkenti ki a lányt, és egyúttal alaposan felkavarja a lelkét. Az isten mindent latba vet, hogy elnyerje a kegyeit, és beteljesedjen az alku, amit a lány apjával kötött a múltban.

Neginnek egyszerre kell szembenéznie az alattomos gyilkossal, és egyensúlyoznia Nergal iránti vonzalma és saját félelmei között.

Vajon mi köze a Tűzvarázslónak a titkos szervezethez? És mi a célja?

A kedélyes szellemvadászatnak vége. Sokkal kockázatosabb kihívásokkal kell szembenézniük a szereplőknek, és Negin többé már nem tud dacolni az elrendelt sorsával, sem forrongó érzelmeivel.

Még több kaland, még erősebb hatalom és szenvedély!

Az istenek akár köztünk is járhatnak…