Home Cover Reveal A tó lányai: A múlt szellemi visszatérnek az új Kristály Pöttyösben

A tó lányai: A múlt szellemi visszatérnek az új Kristály Pöttyösben

Hamarosan újabb kötettel bővül a Kristály Pöttyös sorozat, érkezik ugyanis Wendy Webb sikerkönyve, A tó lányai. Ehhez most megkaptuk az elképesztően szép magyar borítót, és már a fülszöveg is végleges. Íme!

Wendy Webb – A tó lányai

EGY SZÁZÉVES GYILKOSSÁGHOZ ÁLMOKON KERESZTÜL VEZETNEK A NYOMOK.

Házassága zátonyra fut, így Kate Granger hazatér a szülei otthonába, a Felső-tó partjaihoz, hogy összeszedje magát – ám a sekély vízben egy meggyilkolt nő holttestére bukkan. A nő furcsán régies ruhája ráncaiban egy csecsemő rejlik – ugyanolyan kihűlt és békés, akárcsak az anyja. Senki sem tudja azonosítani a nőt. Kivéve Kate-et. Ő ugyanis látta már. Az álmaiban…

Száz évvel korábban egy szerelmi történet tragédiával zárult, ám a rejtély feltáratlan maradt. Eljött az ideje annak, hogy a tó elárulja a titkait. Ahogy sorra bukkannak elő a rejtélyek, Kate egyre mélyebbre szédül egy kísérteties legenda örvényeiben, melyet generációkon át csak suttogva adtak tovább. Most Kate-en a sor, hogy meghallgassa.

A halott nő kinyúl a sírjából, Kate pedig felé hajol. Találkozniuk kell, még ha csak álmokban is, hogy helyrehozzák a múlt vétségeit.

Lenyűgöző, vérfagyasztó regény
az „Északi gótikus regények királynőjének” a tollából.