Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítóleleplezés: R.S. Grey – Scoring Wilder – Testcsel

A Scoring Wilder – Testcsel egy tiltott kapcsolat humoros és izgalmas története, főszerepben egy rosszfiúval, aki garantáltan megolvasztja a női szíveket. Lányok, készüljetek, mert Liam Wilder el fogja csavarni a fejeteket!

Íme, R.S. Grey első magyarul is megjelent regényének a borítója!

A BORÍTÓ

Tedd kívánság és/vagy várólistára | Ismerkedj meg könyvvel

scoring_wilder

FÜLSZÖVEG

Az olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.

*Észbontóan jóképű – kipipálva.

*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.

*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.

Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.

A SZERZŐRŐL

rs-grey

RS Grey így mutatja be önmagát: “Imádom a könyveket, a csokit, a valóságshow-kat, a fekete labradorokat és a hideget. Ha tehetném, magam köré gyűjteném a felsorolt dolgokat, és felkucorodnék velük a kanapéra, és ott töltenék minden egyes napot. De komolyan!

Texasban élek, szabadidőmben olvasok és írok. A kedvenc íróim Mindy Kaling és Jonathan Safran Foer. Vígjátékfüggő vagyok, és mindent szeretek, aminek köze van a humorhoz. Számomra az íráshoz a legnagyobb inspirációt egyértelműen az olyan nők jelentik, mint Tina Fey, Amy Poehler és Mindy Kaling, de véleményem szerint az én stílusom kissé szókimondóbb, mint az övék.”

A szerző honlapja az rsgrey.com oldalon található, de elmondása szerint inkább a közösségi oldalakon (Instagram, Twitter, Facebook) aktív, és nem szentel nagy figyelmet a honlapjának.