Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Örökkön örökké Lara Jean – Ez vár ránk a harmadik A fiúknak, akiket valaha szerettem filmben

Múlt héten mutatkozott be a Netflixen A fiúknak – Utóirat: Még mindig szeretlek, de már az utolsó filmet, az Örökkön örökké Lara Jeant is leforgatták – premier dátum még nincs. A második film mondjuk nekem kevésbé jött be, erről itt írtam.

A két film rendezője Michael Fimograni nemrég interjút adott a filmek kapcsán, ebből kihámozható úgy-ahogy, hogy mi vár ránk.

A második film arról szólt, hogy a múlt miként befolyásolhatja a jelenünket, a harmadik film pedig arról, hogy a jövőd miként befolyásolja a jelened„.

A rendező tovább is boncolgatta a témát, ez alapján talán már még tisztábban láthatunk.

Amikor végzős gimis vagy annyi fantasztikus lehetőség áll előtted: egyetem és önállóság. Ez mély hatással van arra, hogy Lara Jean a jövőjét és a kacsolatát látja. Az a gyönyörű Jenny Han írásaiban hogy a könyv első lapjától az utolsóig egy csodás felnövés történetet mutat be a főszereplővel, miközben a történet vége valami új kaland kezdete

Egy kis SPOILER következik most: a harmadik könyv fő konfliktusa annyi, hogy Lara Jean és Peter más-más egyetemre nyertek felvételt, plusz kiderül, LJ anyja a halála előtt azt tanácsolta a lányainak, hogy ne menjenek úgy egyetemre, hogy van pasijuk, mert kimaradnak egy csomó élményből és sokat szenvednek majd, ezért dobta anno Josh-t is Margot. Ezen pörög Lara Jean annyit (na meg azon, hogy lefeküdjön-e Peterrel). Vélhetően a film középpontjában is ez lesz majd.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading