Home Hírek El a kezekkel a papámtól! – Trailert kapott az új magyar könyvadaptáció

El a kezekkel a papámtól! – Trailert kapott az új magyar könyvadaptáció

Film készült Lakner Artúr kultikus gyerekkönyvéből, az Édes mostohából, igaz, a címét megváltoztatták. A moziban El a kezekkel a papámtól címmel keressétek december 9-től, ha a koronavírus járvány is lehetővé teszi.

A filmet Dobó Kata rendezte, a főszereplője az X-Faktor mentora, Csobot Adél, mellette pedig olyan színészek, mint Bokor Barna, Marczinka Bori, Pálmai Anna és Elek Ferenc

Kaptunk is egy trailert a filmhez, ez alapján egy nagyon aranyos családi filmnek ígérkezik, amit a gyerkőcök is élvezhetnek majd. Bevallom, ritkán nézek magyar filmeket, de ez most az én kívánságlistámra is felkerült, mert olyan cukinak tűnik.

A film leírása:

A mesék nem hazudnak. Amikor Dorka (Marczinka Bori), a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja (Bokor Barna) újranősül, és ő mostohát (Pálmai Anna) kap, rögtön sejti: addigi világa fenekestül felfordul.

És ő mindent meg is tesz, hogy felforduljon. Harcba száll a mostoha ellen, akiről az sem elképzelhetetlen, hogy boszorkány. Amikor pedig az apja táborba küldi, hogy ne legyen láb alatt, új szövetségesekre talál: néhány bátor lányra, egy furcsa, föld alatti lényre, egy főzőgépen dolgozó szakácsra és legfőképp egy mindig mosolygó, dalos kedvű táborvezetőre (Csobot Adél) – akivel előbb-utóbb az apjának is találkoznia kell…

A film kedvéért Csobot Adél egy új dallal is meglepi rajongóit. A különleges digitális trükkök segítségével készült, szemkápráztató látványvilágú és mesés fantáziájú családi mozi igazi sztárszereposztással büszkélkedhet: Csobot Adél mellett Pálmai Anna, Bokor Barna, Nagypál Gábor, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Pindroch Csaba, Járai Máté és Zsurzs Kati játszik, a főszerepben pedig az első filmszerepében mindenkit elvarázsoló Marczinka Bori látható. Sőt, a film rendezője is sztár: a tavalyi év nagy sikerét, a Kölcsönlakást rendező Dobó Kata!