Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vajon létezik szerelem első látásra? – Új romantikus YA könyvadaptáció a Netflixen

Már nem kell sokat várnunk, 2023. szeptember 15-én megérkezik a magyar Netflixre az itthon is megjelent Jennifer E. Smith regény, a Vajon létezik szerelem első látásra? adaptációja.

A főszerepekben Haley Lu Richardson (Két lépés távolság) és Ben Hardy (X-Men) láthatóak, az első előzetes alapján egy cuki romantikus komédiára készülhetünk. Az előzetes alatt az eredeti könyv fülszövegét is megtalálod.

Jennifer E. Smith – Vajon létezik szerelem első látásra?

Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?

A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még sohasem találkozott.

Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra.
A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről.

Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading