Home Hírek A műtő másik oldalán – Jön magyarul is a Grace Klinika könyv!

A műtő másik oldalán – Jön magyarul is a Grace Klinika könyv!

A Grace Klinika az a sorozat, amit régen nagyon szerettem, de a nyolcadik évadnál elakadtam sajnos. Tervezem folytatni, és emiatt is kifejezetten örülök annak, hogy érkezik magyarul az Alexandra Kiadó gondozásában a Grace Klinika könyv. A megjelenés 2021. november 16-án esedékes.

Ez a kötet idén jelent meg Amerikában, és bepillanthatunk a sorozat kulisszái mögé. A fülszöveg alább leírja a lényeget: ez a kötet tényleg kötelező darabnak ígérkezik a sorozat rajongói számára.

Lynetta Rice: A műtő másik oldalán – A Grace klinika kulisszatitkai

A Grace klinika új részeit nézők tízmilliói várják türelmetlenül több mint másfél évtizede. Minden idők egyik legsikeresebb, leghosszabb időn keresztül futó televíziós drámája 2005-ös indulása óta átalakította a tévé világát, új sztárokat, mémeket és beszédtémákat hozva a mindennapokba.

A műtő másik oldalán cenzúrázatlan betekintést enged a sorozat kulisszatitkaiba, és az exkluzív interjúkötetben a sorozat szinte teljes alkotógárdája megszólal. Ellen Pompeo, Shonda Rhimes, Peter Horton, Katherine Heigl, Sandra Oh és Kate Burton csak néhány név a számos szereplő, író, rendező és producer közül, akik a sorozat kamerán kívüli történetét mesélik el, a szerény kezdetektől a kulturális fenoménné váláson át egészen a lehetséges lezárásokig.

Új nézőpontokból ismerhetjük meg a sorozatot övező sikereket és botrányokat; megtudhatjuk, mely történetszálak voltak megosztóak és mely szereplők távozása volt különösen megrendítő. Olvasás közben újra végigélhetjük a cselekmény legromantikusabb egymásra találásait, legszívfájdítóbb haláleseteit és legviccesebb közjátékait.

A műtő másik oldalán felbecsülhetetlen kincseket tartogat minden rajongó számára.