Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Aranylánc: Itt a magyar borító és a beleolvasó Cassandra Clare regényéhez

Magyarul is érkezik Cassandra Clare legújabb sorozata, Az utolsó órák, amiben a Pokoli szerkezetek főhőseinek a gyerekei a főszereplők többek között, de például a Blackthorn család őseivel is találkozhatunk.

A könyv a kiadónál 2021. november 17-től kapható, a könyvesboltokba csak december 1-jén fog bekerülni, így érdemes közvetlenül a kiadónál lecsapni rá.

A magyar borító és a fülszöveg már elérhető, sőt, kaptunk is egy magyar nyelvű beleolvasót, az első oldalakért kattints ide.

Cassandra Clare – Aranylánc (Az utolsó órák 1.)

Az árnyvadászok élete az Edward-korabeli Londonban!

Üdv itt, az elektromos lámpák és a hosszúra nyúlt árnyékok idejében! Vannak, akik a művészetek szépségét ünneplik, vannak, akik az örömöket hajszolják vadul és persze vannak, akik démonokkal küzdenek. Éveken át béke honolt az árnyvadász-világban, James és Lucie Herondale, Will és Tessa gyermekei idillben nőttek fel, szerető családjuk és barátaik körében, történeteket hallgatva a jó diadaláról a rossz fölött, s arról, hogy a szerelem mindent legyőz. De minden megváltozik, amikor a Blackthorn és a Carstairs-család megérkezik Londonba… és velük együtt egy ismeretlen démon is.

James Herondale a nagy szerelemre vár, s úgy véli, hogy megtalálta a gyönyörű és titokzatos Grace Blackthorn személyében. Cordelia Carstairs nagyon szeretne hős lenni, megmenteni a családját a romlástól, titokban tartva a James iránti szerelmét.

Ám amikor katasztrófa sújtja az árnyvadászokat, James, Cordelia és a barátaik vad kalandokba keverednek, hihetetlenül sötét erőkkel találkoznak, és kiderül számukra a hősi lét valódi, kegyetlen ára… mint ahogy a szerelemé is.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)