Home Hírek Könyvmolyképzős adaptáció főszerepét kapta meg Katherine Heigl

Könyvmolyképzős adaptáció főszerepét kapta meg Katherine Heigl

A Netflix egy újabb szuper hírt közölt: érkezik az itthon is megjelent Arany Pöttyös kötet, a Szentjánosbogár lányok adaptációja!

A sorozat tíz részes berendelést kapott, a főszerepben a Grace Klinika egykori sztárja, Katherine Heigl, mint Tully Hart. Sőt, Heigl producerként is részt vesz a sorozatban. A premier időpontjáról még nincs hír, de várós lesz, az fix!

Kristin Hannah – Szentjánosbogár lányok

Nagy ​hatású új könyv szeretetről és veszteségről, és a barátság csodájáról…

1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a „világ legmenőbb csaja”, és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére „TullyésKate”-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.

Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár lányok két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.