Home Hírek Jön magyarul a Netflixes Virgin River sorozat alapjául szolgáló regény

Jön magyarul a Netflixes Virgin River sorozat alapjául szolgáló regény

Ma derült ki a jó hír, hogy 2020. november 30-án érkezik magyarul a Virgin River könyv, amiből a Netflix sikeres sorozata készült.

A könyvsorozat Amerikában 19 kötetnél tart, így bőven lesz mit olvasni. Alább megnézhetitek a könyv magyar borítóját és a fülszöveget is. Ami pedig a tv-sorozat rajongóit illeti, nekik jó hír, hogy már a második évad is berendelésre került!

Robyn Carr – Virgin River

A nagysikerű Netflix sorozat alapjául szolgáló regény!

Álláshirdetés: Bábát és szakápolót keresünk Virgin Riverbe, egy hatszázlelkes kisvárosba. Változást hozhat az itt élők életébe az égre törő kaliforniai vörösfenyők és kristálytiszta folyók ölelésében. Gyönyörű faházban ingyen szolgálati lakást biztosítunk.

Amikor a frissen megözvegyült Melinda Monroe meglátja ezt a hirdetést, azonnal úgy dönt, hogy Virgin River isten háta mögötti hegyi városkája tökéletes lesz, hogy kigyógyuljon a szívfájdalomból, egyúttal új értelmet adhat imádott hivatásának is.

De megérkezése után búcsút mondhat nagy reményeinek: a faház egy szemétdomb, az utak járhatatlanok és a helyi orvos hallani sem akar róla.

Belátja, hogy óriási hibát követett el, és elhatározza, hogy másnap reggel tovább is áll. Csakhogy egy verandán hagyott újszülött megváltoztatja a terveit…, és Jack Sheridan, a volt tengerészgyalogos gondoskodik róla, hogy többet ne gondolja meg magát.