Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy új élmény címmel jön az új Disney Sorsfordító történetek kötet!

A Mulan, a Jégvarázs és a Hamupipőke kötet után érkezik az új Sorsfordító történetek regény, ezúttal az Aladdin történetébe kerül egy kis csavar, kiderül ugyanis mi lett volna, ha nem Aladdin a dzsinn gazdája.

A kötet 2021. április 27-én jelenik meg a Manó könyvek gondozásában, ide kattintva már előrendelhető. Íme a magyar borító és a fülszöveg.

Liz Braswell – Egy új élmény (Sorsfordító történetek)

Mi lett volna, ha nem Aladdin lesz a dzsinn gazdája?

Aladdin egy csavargó. Megannyi sorstársához hasonlóan, mindig csupán még egy újabb napot próbál túlélni az elszegényedett Agrabah-ban. Jázmin egy hercegnő, aki épp házasságra készül lépni kijelölt vőlegényével. Semmit sem akar jobban, mint elkerülni a rá kiszabott sorsot, hogy megláthassa, mi rejlik a palota falain kívül. Amint azonban a Szultán legbizalmasabb tanácsadója,

Jafar hirtelen hatalomra tör, minden megváltozik. Egy ősi lámpa segítségével Jafar a varázslat törvényeit megtörve képessé válik a szerelmet és halál uralására.

Hamarosan nagy feladat vár Aladdinra és a hercegnői címtől megfosztott Jázminra: ők vezetik majd Agrabah népét a királyság szétszakításával fenyegetőző, hataloméhes uralkodó elleni lázadásban. Ez nem az a történet, amit már oly jól ismersz. Ez a történet a hatalomról, a forradalmárokról, és a szerelemről szól. És arról, hogyan képes mindent megváltoztatni egyetlen pillanat.