Home Hírek Karácsonyi kutyavásár – Újabb regény jön az Egy kutya négy élete szerzőjétől

Karácsonyi kutyavásár – Újabb regény jön az Egy kutya négy élete szerzőjétől

Karácsony és kutyusok? Ezt nevezem ám nyerő párosításnak! Az Egy kutya négy élete szerzője, W. Bruce Cameron műve, a Karácsonyi kutyavásár még idén érkezhet a Könyvmolyképző Kiadótól.

Mivel az Egy kutya négy életét imádtam, és a kutyusokat is szeretem, szerintem ennek a könyvnek is esélyt adok. Íme, az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

W. Bruce Cameron – Karácsonyi kutyavásár

Josh Michaels magányosan nyalogatja sebeit coloradói otthonában.

Ám életét feldúlja, amikor a szomszédja – legnagyobb megrökönyödésére –az ő nyakába varrja mindenórás kutyáját. Lucy melegbarna kutyaszeme azonban rögtön leveszi őt a lábáról, és , elhatározza, hogy mindent megtesz a kutyamamáért és imádnivalónak ígérkező kölykeiért.

Azelőtt sosem volt kutyája, ezért az állatmenhelyhez fordul segítségért. Megismerkedik Kerrivel, a gyönyörű és éles nyelvű állatbaráttal. Irányítása alatt Josh megtanulja, hogyan nevelje fel a kiskutyákat, hogy aztán örökbe adhassa őket a menhely Karácsonyi kutyavásárán. Mindeközben fülig beleszeret a lányba.

Azonban még annál is szerelmesebb lesz újdonsült, bundás családjába, akik váratlan boldogsággal aranyozzák be a napjait. Vajon képes lesz-e elszakadni imádott kiskutyáitól. Kerri és közte is feszültté válik a viszony; Josh nem akarja elveszíteni a lányt, ám nem tudja, hogyan hozhatná helyre a dolgokat.

Vajon igazán képes gyökerestől felforgatni az ember életét egy alomnyi karácsonyi meglepetés?