Home Hírek A nagy pénzrablás: A professzor naplója címmel jön könyvben a Netflix sikersorozata

A nagy pénzrablás: A professzor naplója címmel jön könyvben a Netflix sikersorozata

A Netflix egyik legnagyobb sikersorozata a Money Heist, avagy A nagy pénzrablás, ami itthon is hatalmas sikernek örvend.

A rajongók most örülhetnek, érkezik ugyanis 2020. november 30-án A professzor naplója, amiben a történeten túl fotók is lesznek majd. Alább a fülszöveg és a magyar borító!

Montse Linde – Ivan Tapia – A nagy pénzrablás – A professzor naplója – Menekülő könyv

Sergio Marquina, vagy ismertebb nevén “a Professzor”, Spanyolország legnagyobb rablásának vezetője gyerek- és kamaszkora nagy részét a San Sebastiáni San Juan de Dios kórházban töltötte. Ott kötött barátságot Jero Lamarcával.

Jero legnehezebb napjain a már akkor is kivételes intelligenciával bíró Sergio fejtörőket talált ki számára, hogy elterelje a figyelmét a betegségről. Amikor Sergio tekintete homályosult el, Jero terelte vissza: megtanította papírmadarakat hajtogatni.

Kis idő eltelt már az Állami Pénzverde kirablása óta. Jero éppen a kevéske holmiját szedegeti össze a motorjavító műhelyében, melyet bezárni kényszerül, amikor csomagot kap. Egy aláírás nélküli levél, egy füzet, egy lakattal lezárt kis doboz, egy fénykép, egy Dali maszk és egy piros papírmadár van benne.

Jeronak kétsége sem lehet. Valahol odakint Sergio elrejtette számára a zsákmány egy részét, hogy új életet kezdhessen. Csak követnie kell nyomokat, hogy megtalálja.

És te?

Te végig tudod játszani?

A professzor naplója izgalmas új részletekkel is szolgál, miközben szórakoztató fejtörők elé állítja olvasóit, és mindezeket a sorozat kedvenc karaktereinek a fotóival színesíti.

Kötelező olvasmány minden rajongónak