Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az HBO Max 2022-ben végre megérkezik Magyarországra!

Bár idénre vártuk, de végül csak 2022-ben érkezik meg Magyarországra az HBO Max streaming szolgáltató. Már kaptunk is hozzá egy reklámfilmet és egy trailert.

Az HBO Max az HBO Gó-t fogja majd váltani. Sok előnye lesz ennek a váltásnak, egyrészt jön a modernebb kezelőfelület, például a Netflixhez hasonlóan saját nézői profilokat tud majd beállíani a család, és az HBO Max arra is emlékezni fog, hogy x éve mely részt láttad az adott sorozatból, és mit nem.

További nagy előnye az HBO Max-nak, hogy olyan egyedi gyártású sorozatok is eljutnak majd hozzánk, amiket az HBO Go nem hozott el. Az egyik ilyen a legújabb Gossip Girl könyvadaptáció, ami itthon Gossip Girl: Az új pletykafészek címmel fut majd. A trailer 2022-es premierrel jelzi az új Trónok harca sorozatot, A sárkány házát is.

Idén a Warner újítása volt, hogy a mozis premierrel egyidőben elérhetővé tette a filmjeit ingyen az HBO Maxon, ez olyan adaptációkra is vonatkozott, mint a Wonder Woman 1984 vagy az új Öngyilkos osztag, de például idén ősszel A Dűne is így fog majd debütálni.

Arról még nincs hír, hogy 2022-ben ez a rendszer változni fog-e, de vélhetően a 45 napos mozis ablak marad majd meg, ami azt jelentheti, hogy a jövőre érkező Robert Pattinson-féle Batmant, a Black Adamet, a The Flasht, Aquamant vagy az új Legendás állatok filmet akár 45 nappal a mozis premier után már nézhetjük is az HBO Maxen.

Persze az HBO Max hátránya az, hogy vélhetően emelkedni fog az HBO Go baráti 1.890 forintos havidíja, de erről még nincs kőbe vésett hír.