Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy városi lány megpróbáltatásai címmel jön az új pikáns Rubin Pöttyös

Magyarul is érkezik a Megpróbáltatások sorozat, amiben pikáns erotikus-romantikus történeteket olvashatunk. A sorozat köteteinél a szerzők változóak, és mindegyik rész olvasható önállóan is. Megjelenési dátum egyelőre nincs.

Az első kötet az Egy városi lány megpróbáltatásai, amiben egy hollywoodi lány vidékre menekül a paparazzók elől, ahol felkelti az érdeklődését egy jóképű férfi. A könyv szerzői Chelle Bliss és Meredith Wild, utóbbit a magyar olvasóközönség is jól ismerheti. Alább megnézhetitek az eredeti borítót és a magyar fülszöveget. Íme!

Meredith Wild & Chelle Bliss – Egy városi lány megpróbáltatásai

A Megpróbáltatások egy önálló kötetekből álló pikáns regénysorozat a romantikus stílus legjobb alkotóinak a tollából. A történetek felkavarók, üdítők és persze elképesztően szexik. Tökéletes, letehetetlen esti olvasmány a romantikus irodalom kedvelőinek.

A feltörekvő hollywoodi sztártól frissen elvált Madison Atwood úgy érzi, el kell menekülnie. Lesifotósok loholnak a nyomában, a bulvársajtó tele van a romokban heverő szerelmi életével. Az észak-kaliforniai Avalon Springs vendégházban köt ki, hogy újra magára leljen.

Luke Dawson a társadalomtól elvonultan él. Amikor kiszúrja a meleg forrásban fürdőző nőt, nem tudja levenni róla a szemét. De kiderül, hogy bármennyire is gyönyörű, csak egy városi lány, aki megzavarta a nyugalmát.

Amikor Madison rábukkan Luke eldugott faházára, a férfi nem képes őt elküldeni. Nem ígérnek egymásnak semmit. Madison arra vágyik, hogy újra kívánja őt egy férfi, Luke pedig egy nő érintése után sóvárog. De a sorsnak más tervei vannak, és egy szenvedélyes éjszakát töltenek együtt. Vajon Luke lemond az egyetlen nőről, aki felébresztette szunnyadó érzelmeit? És Madison hátra hagyja a férfit, aki mellett végre úgy érzi, megint él?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)