Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A szerelem védelmében címmel jön magyarul Aly Martinez új regénye

2021. október 28-án érkezik magyarul Aly Martinez új regénye, A szerelem védelmében. Ez eredetileg a Release sorozat második része, de önálló stand alone regényként is olvasható.

A Goodreadsen ~1.700 csillagozás mellett 4.43-as rátát tud, ami egész jónak számít. Az eredeti borító sajnos nem maradt, a magyar szerintem kevésbé jó, de ízlések és pofonok.

* Előrendelnéd a könyvet? Kattints ide! *

Aly Martinez – A szerelem védelmében

Te vagy az egyetlen jövő, amiben hiszek!

Döntéseket hozunk, választanunk kell. Akár hétköznapi, akár nagy horderejű dologról van szó, egyetlen választás képes megváltoztatni az élet addigi folyását.

Anyám azt a döntést hozta, hogy magunkra hagy minket a bántalmazó apánkkal. A bátyám választása az volt, hogy börtönbe vonul a lelki társát megtámadó férfi megöléséért. Camden Cole úgy döntött, hogy szerelembe esik egy testileg és szellemileg megtört lánnyal, aki a szívfájdalmon kívül nem sokat adhatott. Velem.

Egyetlen nyár volt ott, a fák alatt, de Camdennek elhittem, hogy van egy hely, ahová tartozom. Barát volt, aki mindig várt rám. Egy srác, akit oly sokszor kaptam azon, hogy rajtam felejtette a szemét. Az enyém volt. Amikor aztán a világ bezárult, és a titkokról fellebbentek a fátylak, úgy döntöttem, hogy elengedem.

Döntéseket hozunk, választanunk kell. De az én döntéseim mindannyiunkat tönkretennének.

A USA Today bestsellerszerző Aly Martinez szívszaggatóan romantikus regénye, A szerelem börtönében világába viszi vissza az olvasóit. Ebben a lebilincselő kötetben feltárul a korábban megismert Ramsey húgának története.

„Nyers és ellenállhatatlan.” – M. Mabie, sikerszerző

„Düh, szívfájdalom és szerelem.” – But First, Let’s Read Blog

* Előrendelnéd a könyvet? Kattints ide! *