Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ilyen menő lesz a Vámpírnaplók újabb spin-off sorozata, a Legacies!

A Comic Conra végre érkezett egy előzetes az új Vámpírnaplók spin-offhoz, a Legacieshez egy hosszabb előzetes, ami tartalmaz jeleneteket a korábbi sorozatokból, de természetesen a Legaciesből is.

Ha valaki netán lemaradt: a sorozat a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik, amit Caroline és Alaric alapított, utóbbi állandó szereplőként itt is jelen lesz. A főszerepben Klaus és Haley lánya, Hope Mikaelson, és a harca a gonosz oldala ellen. Mert hát, ahogy a trailer is kiemeli, egy gonosz boszorkány unokájaként, no meg Klaus gyerekeként nincs egyszerű dolga.

A trailer alapján árad a Vámpírnaplók-hangulat, így nagy eséllyel aki azt szerette, a Legaciest is imádni fogja, annál is inkább, mert a helyszín többek között Mystic Falls, a trailerben az emblematikusnak számító helyszínek is feltűntek.

Ami engem illet, mindenképpen belenézek, mert bár a Vámpírnaplókat elkaszáltam, de a The Originalst nagyon jónak tartottam a végéig, Hope karakterét is sikerült megszeretnem. Az alapanyag jó, a szereplők érdekesek, remélem nem fogják elrontani. Bár az nem a legjobb előjel, hogy Julie Plec már itt is rögtön egy szerelmi háromszöggel indít… A premier 2018 októberében várható.