Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Foster-dombi ház: Új Kristály Pöttyös, és itt a magyar borító!

Szeptember 21-én érkezik magyarul Boros Csilla Andrea fordításában egy új kristály pöttyös, Jaime Jo Wright tollából A foster-dombi ház. Ráadásul ezúttal egy stand alone könyvről van szó, tehát egy részes, lezárt történet.

Már megkaptuk a magyar borítót és a fülszöveget is. íme!

Jaime Jo Wright – A Foster-dombi ház

KAINE PRESCOTT SZÁMÁRA NEM ISMERETLEN A HALÁL.
Amikor a férje két éve meghalt, könyörgése, hogy tovább nyomozzanak a gyanús eset miatt, süket fülekre talált. Kétségbeesésében, egy új élet reményében, Kaine látatlanban megvesz egy öreg házat Wisconsinban, nagyapja szülővárosában. De elég csak egy pillantást vetnie a kísérteties, elhagyatott épületre, hogy megkérdőjelezze átgondolatlan döntését. És amikor a ház sötét múltja egy bosszú ígéretével visszatér, Kaine-nek szembesülnie kell a rémisztő felismeréssel, hogy nincs hova menekülnie.

Egy évszázaddal korábban, a Foster-dombi ház csak fájdalmas emlékeket tartogat Ivy Thorpe számára. Amikor egy ismeretlen, halott nőre bukkannak a birtokon, Ivyt hatalmába keríti az érzés, hogy ki kell derítenie a kilétét. Kutatása veszélyes vizekre vezeti, fájdalmas emlékeket éleszt fel benne, és arra kényszeríti, hogy újra kapcsolatba kerüljön a férfival, aki összetörte a szívét. Fel tudja göngyölíteni a rejtélyt, és új reményre tud lelni, mielőtt ez további életekbe – többek között a sajátjába – kerülne?