Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ösztönlény: Új regénnyel jelentkezik a Zombiháború írója

A 2013-as Zombiháború film nagyot ment Brad Pittel. A film Max Brooks nagysikerű könyvéből készült. Idén új regénnyel jelentkezik az író magyarul, az Ösztönlények 2021. szeptember 15-én meg is jelenik.

A megfilmesítési jogok már itt is elkeltek, így jó eséllyel mozgóképen is láthatjuk majd a történetet. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Max Brooks – Ösztönlények

Hol a határ az ember és a szörnyeteg között? Mire vagyunk képesek, ha szembe kell nézni az elképzelhetetlennel?

Ahogy a káosz és a hamu dúlt és örvénylett a Rainier-hegy kitörése után, majd lassan leülepedett, a greenloopi mészárlás története észrevétlenül, kivizsgálatlanul merült feledésbe… egészen mostanáig.

A város véres roncsai közül előkerült napló, a helybéli Kate Holland feljegyzése olyan történetet tár elénk, ami túl elborzasztó ahhoz, hogy elfelejthessük. És a következményei világrengetők.

E kötet lapjain Max Brooks elsőként hozza napvilágra Kate Holland rendkívüli beszámolóját, a szöveghű bejegyzéseket pedig a saját kiterjedt nyomozásával egészíti ki a mészárlás és az azt elkövető legendás szörnyek után.

Történet az elképesztő emberi erőről, kitartásról és ellenálló képességről a rettenetes ragadozóval szemben. Történet a kegyetlenségről és a halálról.

Mégis sokkal több ennél. Mert ha valóságos az, amit Kate Holland látott azokban a napokban, akkor muszáj elfogadnunk a lehetetlent. Muszáj elfogadnunk, hogy a nagylábúként ismert lény köztünk jár – ereje és vadsága pedig szörnyűséges.

Részben túlélési történet, részben véres horror, részben tudományos utazás a valóság és a képzelet határán. Krónika a nagylábúról, ahogyan csak Max Brooks képes elénk tárni, és amilyennel még soha korábban nem találkoztál.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading