Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ösztönlény: Új regénnyel jelentkezik a Zombiháború írója

A 2013-as Zombiháború film nagyot ment Brad Pittel. A film Max Brooks nagysikerű könyvéből készült. Idén új regénnyel jelentkezik az író magyarul, az Ösztönlények 2021. szeptember 15-én meg is jelenik.

A megfilmesítési jogok már itt is elkeltek, így jó eséllyel mozgóképen is láthatjuk majd a történetet. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Max Brooks – Ösztönlények

Hol a határ az ember és a szörnyeteg között? Mire vagyunk képesek, ha szembe kell nézni az elképzelhetetlennel?

Ahogy a káosz és a hamu dúlt és örvénylett a Rainier-hegy kitörése után, majd lassan leülepedett, a greenloopi mészárlás története észrevétlenül, kivizsgálatlanul merült feledésbe… egészen mostanáig.

A város véres roncsai közül előkerült napló, a helybéli Kate Holland feljegyzése olyan történetet tár elénk, ami túl elborzasztó ahhoz, hogy elfelejthessük. És a következményei világrengetők.

E kötet lapjain Max Brooks elsőként hozza napvilágra Kate Holland rendkívüli beszámolóját, a szöveghű bejegyzéseket pedig a saját kiterjedt nyomozásával egészíti ki a mészárlás és az azt elkövető legendás szörnyek után.

Történet az elképesztő emberi erőről, kitartásról és ellenálló képességről a rettenetes ragadozóval szemben. Történet a kegyetlenségről és a halálról.

Mégis sokkal több ennél. Mert ha valóságos az, amit Kate Holland látott azokban a napokban, akkor muszáj elfogadnunk a lehetetlent. Muszáj elfogadnunk, hogy a nagylábúként ismert lény köztünk jár – ereje és vadsága pedig szörnyűséges.

Részben túlélési történet, részben véres horror, részben tudományos utazás a valóság és a képzelet határán. Krónika a nagylábúról, ahogyan csak Max Brooks képes elénk tárni, és amilyennel még soha korábban nem találkoztál.