Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul az új Rick Riordan könyv! És már itt is a fülszövege!

Megjelenési dátum ugyan még nincs, de már felkerült a kiadó márkaboltjára az új Rick Riordan kötet, Az elrejtett orákulum magyar fülszövege.

Az Apollón próbái sorozat kapcsán a kiadó úgy nyilatkozott, négy kötetre már van szerződésük, így hosszasan élvezhetjük majd a sorozatot, ami kronológiaiag Az Olimposz hősei után következik, de elviekben önállóan is élvezhető.

Az alapörténet mindenesetre ismét zseniális, a főszerepben ugyanis Apollón, akit azzal büntetnek, hogy Istenből emberré változtatják. Remek felütés, ugye?

Rick Riordan: Az elrejtett orákulum (Apollón próbái 1.)

Mi a legnagyobb büntetés egy halhatatlan számára?

Ha emberré változtatod.

Apollón úgy felbőszíti az apját, Zeuszt, hogy az letaszítja őt az Olimposzról. Legyengülten és összezavarodva, egy hétköznapi tinédzser képében landol New Yorkban. Az égi hatalmától megfosztott négyezer éves istenségnek meg kell tanulnia, hogyan maradjon talpon a modern világban, amíg vissza nem férkőzik Zeusz kegyeibe.

Apollónnak azonban sok ellensége van: istenek, szörnyek és halandók, akik végleg el akarják pusztítani az egykori olimposzit. Apollónnak segítségre van szüksége, és csak egyetlen esélye maradt… a modern félistenek gyűjtőhelye, amit Félvér Tábor néven ismernek.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)