Home Hírek Kilences gavallér címmel jön magyarul Penelope Ward új könyve

Kilences gavallér címmel jön magyarul Penelope Ward új könyve

Szerencsés év a Penelope Ward rajongók számára a 2021, ugyanis a Lázadó szív és a My Skylar után egy harmadik Ward kötet is érkezik magyarul, méghozzá a Kilences gavallér, ami az író egyik frissebb regénye egy srácról, aki escortnak áll, hogy megszerezze a lányt.

A kötet 12 ezer csillagozás felett is 4.00-ás rátát tud a Goodreadsen. Alább az eredeti borító és a fülszöveg. Kötelező olvasnivalónak ígérkezik!

Penelope Ward – Kilences gavallér

Fiatalkorunkban hárman voltunk barátok. Egy kocka, egy szoknyavadász és egy szépség.

A szívem mélyén mindig is őt akartam. De eltitkoltam, mert Roryvan alkut kötöttünk, hogy a közös barátunk, Amber tiltott gyümölcs.

Egyikőnk hazudott.

Elmentem egyetemre, és az övé lett a lány. Amber sosem szerzett tudomást az érzéseimről. Évekig voltak együtt – míg Rory végül összetörte a szívét.

Mindezek során a távolság dacára felszínesen tartottuk a kapcsolatot.

Mikor egy három hónapos munkaszerződés Bostonba szólított, Amber a rendelkezésemre bocsátotta a vendégszobáját.

A szakításából lábadozó lány lemondott a férfiakról. Egy este életem döbbenete fogadott a számítógépe képernyőjén. A randizástól és a további csalódásoktól tartva kötöttség nélküli szexet keresett.

Érzelmek vihara söpört át rajtam: féltés, féltékenység – kíváncsiság.

Amber a Kilences Gavallért választotta, és üzenetet küldött neki.

Kitárulkozott előtte, többek között azt is bevallotta neki, micsoda testi vonzalmat kelt benne a barátja – én. De engem kizárt a jelöltek sorából – ráadásul selyemfiúnak hitt.

Végül egy hotelben beszélt meg találkozót a Kilences Gavallérral. De néhány éjszakára rá végtelen döbbenetére végül én fogadtam – méghozzá egy visszautasíthatatlan ajánlattal.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)