Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A herceg és a bábu: Magyar borítót kapott az új Rázós Könyv

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy érkezik magyarul B.B. Reid sikerkönyve, A herceg és a bábu. Végül a Rubin Pöttyös tematikus sorozat helyett a Rázós Könyvek közé lett besorolva a kötet, így 18 éven felülieknek ajánlott az elolvasása. A megjelenése idén ősszel esedékes.

Alább meg is nézhetitek a borítót és a tervezett fülszöveget. A borító maradt az eredeti, én nagyon imádom, és a könyv is érdekesnek tűnik.

B.B. Reid – A herceg és a bábu

A bábu

Fogd a motort! Nyerd meg a versenyt! Gyűjtsd be a pénzt! Könnyű munkának kellett volna lennie. De törött lábbal és egy feljelentéssel végeztem, míg anyám legutóbbi pasija közbe nem lépett, mint egy fényes páncélú lovag. Blackwood Keep nem az otthonom, nem tartozom ide, és ezzel nem csak én vagyok tisztában. A fiú a folyosó túlsó végében, a megmentőm fia, tudja, hogy csontra éhes kóbor kutya vagyok.

Ő a hely ura.

A suli királya.

És az első számú ellenségem.

A herceg

Nem áll szándékomban boldog családot játszani Hamupipőkével és a vad kislányával. Egy üveg Jameson és egy betört koponya eltünteti a problémámat a javítóba, de nem készültem fel a visszatérésére.

Four egyenlíteni akar, és majdnem tökéletes tervet kovácsolt: kitálal, hogy a kivételezett fiú valójában bandatag. Okos lány, de okosabbnak kell lennie. Ezúttal nem lenne elég száműznii innen. Meg kell szelídítenem a kis bajkeverőt. A lányt a folyosó végéből, a névtelent. Senki vagyok az ezüstkanál nélkül.

Ő a suttyók úrnője.

A mocsár királynője.

És az én kedvenc időtöltésem.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)