Home Hírek A Luxen és a Perzselő csók spin-offjáról is elárult titkokat Jennifer L....

A Luxen és a Perzselő csók spin-offjáról is elárult titkokat Jennifer L. Armentrout!

Jennifer L. Armentrout a napokban izgalmas interjút adott egy külföldi blognak. Teljesen lefordítani ugyan nem tudtam, de a lényeget alább kigyűjtöttem nektek.

Szóba került például a spin-offok írásának a nehézsége, ami aktuális, hiszen The Darkest Star címmel Luxen, míg Beneath the Skin címmel Perzselő csók spin-off kötetet írt az írónő.

– Melyik karakterét hová illene a Roxfortba? Daemon (Luxen) és Seth (A Visszatérés) Mardekár, Ollie Hugrabug, Zayne (Perzselő csók) pedig Griffendél.

– Armentrout szerint a spin-off írásban az a nehéz, hogy a már meglévő, és az új olvasóknak is meg kell felelni, az újoncokat pedig teljes mértékben megismertetni a világgal. Ez az, amit nem tart könnyűnek.

– Armentrout szerint románcot írni nagyon nehéz, különösen, hogy minden párosát egyedien akarja láttatni, nem pedig az előző regények másolataiként. (Bocsi Jennifer, de ez eddig nem nagyon jött össze, ami nem feltétlenül gond, csak na)

– A The Darkest Starban lesz egy szervezet, az ARP – Alien Registration Program, ami a luxenekkel bánik majd kegyetlenül. Az írónő elárulta, hogy a szerkesztője figyelmeztette, hogy ez elég érzékeny téma napjainkban, és nagyon óvatosan kell kezelniük. Az írónő éppen ezért akarta beleírni, hogy felhívja a figyelmet arra, a könyvben is pont olyan kegyetlenül bánnak a luxenekkel, mint ahogy a valóságban a bevándorlókkal.

– Az írónő elárulta azt is, hogy jelenleg a The Darkest Star második kötetén dolgozik, és megígérte, hogy még több ismerőst találunk majd a Luxen sorozatból. Olyanokat is, akik az első Luc könyvben nincsenek ott!