Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ha nem mented meg a világot, itt a vég – Jön magyarul Victoria Aveyard új regénye!

A Gabo SFF most osztotta meg a zseniális hírt: jövőre érkezik magyarul a Vörös Királynő sorozat írónőjének az új regénye! A könyv Amerikában 2021. május 4-én várható, így jó hamar olvashatjuk!

A Realm Breaker ezúttal epikus fantasy lesz, de világmegmentésből így sem lesz hiány. Alább elolvashatjátok a kiadó közleményét a történet leírásával együtt. Egy biztos, tutira elolvasom ezt a könyvet is, mert a Vörös királynő sorozatot nagyon szerettem.

Jövőre egy sokak által ismerős szerzőt tervezünk bemutatni az SFF sorozatunkban: a Vörös királynő-regényekkel népszerűvé vált Victoria Aveyard új könyve, a Realm Breaker ugyanolyan sodró lendületű, mint a szerző ifjúsági regényei, de mélységében és kidolgozottságában egyértelműen az epikus fantasy kedvelőit szólítja meg.

Corayne an-Amarat egy apró faluban él, távol a világ sorsát befolyásoló eseményektől. Ám ősi öröksége, amiről ő maga sem tudott, arra rendeli őt, hogy szembeszálljon a világot mind jobban elborító sötétséggel. Küldetésében különleges segítői akadnak, akik bár mind titkokat rejtenek a múltjukban, erejükkel és elszántságukkal együtt képesek felvenni a harcot egy olyan ellenséggel, amilyet még soha nem látott a világ.

Könyvkritika: Victoria Aveyard – Vörös királynő