Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Botrány! A Riverdale sztárjainak előkerült a sötét múltja!

Az internetről tudni kell, hogy nem felejt. Mert bármit is teszel ki, az simán meglehet valahol print screenként… Hat évvel ezelőtt a Riverdale sztárja nagyon durva tweeteket rakott ki, és ezek most ismét előkerültek. Nézzétek csak!

A kövér csajoknak meg kell érteniük, hogy jóga nadrágot viselni kiváltság, nem pedig jog” – kezdte 2012-ben Charles Melton Twitteren, aki a szelíd Daniel szerepét is megkapta A Nap is csillag könyvadaptációjában. – Ne etessétek a kövér gyerekeket, nekik így is bőven van tartalékuk – folytatta Melton. De volt még Tweetje bőven.

Most végeztem az edzőteremben. Ha kövér vagy… ne nézz a tükörbe” – ez még a lightosabb. Van egy durvább is. „Viccesnek találom, amikor a kövér emberek azt mondják, hogy azonnal enniük kell. Mintha nem lennének máris művészi mesterei a rágásnak és a nyelésnek„.

De K.J. Apát, a The Hate U Give könyvadaptáció sztárját sem kell félteni. Igaz, neki volt annyi esze, hogy ne külön posztként, hanem kommentként „okoskodjon”, de hé, azt is megtalálják az emberek. „Viccet csinálni a kövér emberekből az egyetlen, ami megmentheti ezeket a haszontalan faszkalapokat attól, hogy hamar meghaljanak a hájasságuktól

Persze, ezek korábbi kiírások, Melton például egy interjúban próbált is elnézést kérni a kiírásaiért. Azzal védekezett, hogy ő csak segíteni akart az embereknek, de félrement az üzenet. Ahamm.

Oké, ha már valaki látott rólam akár egy képet is, tudja, hogy a túlsúlyosak táborát gyarapítom. És meg kell mondjam, nem esett jól, hogy mindezt elolvastam. És kétlem, hogy tényleg sok embernek segítenének az ilyen típusú támadások. Pláne mert az iskolában ezeket minden túlsúlyos diák megkapja, így ha csak ezen múlna, nem lennének duci gyerekek…

Ha ezek friss üzenetek lennének, követelném is, hogy legyen szankció az ifjú titánoknak, de már évek teltek el az esetek óta. A kérdés csupán annyi, hogy változott-e a hozzáállásuk, felnőttek-e eléggé, vagy csak megtanulták befogni a szájukat. Gyanítom, sose derül ki. Mindenesetre most már kicsit kevésbé várom a Riverdale-t, A Nap is csillag, és a The Hate U Give filmeket. Pedig a regényeket úgy szerettem.