Home Könyvek listák Toplista – 2017-es kedvenc könyveim: 16-20.

Toplista – 2017-es kedvenc könyveim: 16-20.

A 2017-es kedvenceimet összegyűjtő toplista a második kiadásához érkezett. Itt már jóval nehezebb volt a döntés, sok címnél agyaltam, hogy hová is kerüljön, de a végeredménnyel elégedett vagyok 🙂 Ráadásul úgy érzem, itt könnyedén találhattok nektek is tetsző könyveket. Íme, a top 16-20!

20. – Anne Percin: A remény kalózai

Életigenlő és vidám regény egy tinilányról, akit az édesanyja rákbetegsége seperc alatt felnőtté varázsol, miközben azért nem veszíti el önmagát. Persze, voltak szomorú jelenetek, de szerencsére nem ez dominált. Az i-re a pontot pedig az a rengeteg gondolat tette fel az emberekről, a világról, amin hosszasan lehetett agyalni olvasás után.

19. Katie McGarry – Take Me On: Kísérj el

Nagyon pozitív meglepetés volt a könyv, és meg kell mondjam, igazán szerettem. West és Haley karaktere külön és együtt is fenomenális, a szerelmük és a problémáik pedig átélhetőek, izgalmasak és nagyon szerethetőek voltak. Ráadásul nagyon szuper üzenetet közvetített a könyv, és mindezt sikerült egy végtelenül szerethető köntösbe csomagolni. Bravó az írónőnek!

18. Jasmine Warga – Szívem és egyéb fekete lyukak

Gyönyörű és felkavaró regényről van szó, ami teljes mértékben beszippantja az embert olvasás során. Nehéz letenni, mert egyszerűen jó a könyv stílusa, és miután megszeretjük a szereplőket, adott a kérdés: ugye nem ölik meg magukat? Mi történik velük? Nem árulom el, hogy mi a vége, de azt igen, hogy a témában ez volt életem egyik legjobb olvasmánya.

17. Danielle Page – Dorothynak meg kell halnia

Nagyon izgalmas és letehetetlen kötet, olyan őrületes cliffhangerrel, ami után garantáltan olvasni kell a folytatást. Ami pedig külön jó, hogy az izgalmak mögött jól megírt emberi sorsok bújnak meg és rengeteg a morális kérdés, megannyi rejtéllyel fűszerezve amiken órákig lehetne gondolkodni. A fene hitte, hogy ennyire jó könyvet lehet kreálni az Ózból.

16. Elle Kennedy – The Score: A pont

Laza, vicces és szórakoztató volt a könyv, amiben akadt jó pár morális dilemma, és olyan szexi jelenetek, hogy tuti elpirultam hatvankétszer olvasás közben. Ütős volt az egész, nem lehetett nem drukkolni a főhősöknek, és letenni is épp elég nehézkes volt a könyvet, amikor éppen más dolgom akadt. Szuper élmény volt, no.