Home Hírek Itt az első hosszú Gossip Girl XoXo trailer, és lehull a lepel...

Itt az első hosszú Gossip Girl XoXo trailer, és lehull a lepel a történetről is!

A Gossip Girl a ‘2000-es évek egyik legsikresebb YA sorozata volt, most pedig itt az idő, hogy újra ellátogassunk a New York-i elithezz, és megnézzük mi történt a suliban Serena és Blair óta.

Az új Gossip Girl sorozat 2021. július 08-án debütál az HBO Max streaming szolgáltatón, a főszerepekben többek között Emily Alyn Lind (Babysitter: Killing Queen), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Whitney Peak (Sabrina), Thomas Doherty (Utódok) és Jordan Alexander (Sacred Lies)

Az első komolyabb trailert ma adta ki az HBO, ebből jól látszik, hogy ez az új verzió már igencsak diverz lesz, mind a karakterek etnikai hátterét, mint a szexualitását illetően. Éljen!

Van viszont ami nem változik: ismét egy szegény új lány kavarja fel a New York-i elit tinik életét a bájával, ráadásul Gossip Girl is visszatér, hogy keverje azt a bizonyost, csak ezúttal blog helyett Instagramon leplezi le a tinik titkait.

És lesz-e magyar premier? Hivatalos megerősítés még nem érkezett, mindenesetre nagyon meglepődnék, ha az HBO Go nem tűzné műsorára a sorozatot.

A promó odakint mindenesetre már nagyban megy, nemrég a Cosmopolitan címlapjára kerültek fel a színészek, nézzétek csak!