Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 11 bizsergetően romantikus idézet a Pretty Little Liars könyvekből

A Pretty Little Liars könyvsorozat első három része már itthoon is megjelent, én pedig mindegyiket nagyon szerettem, még az sem zavar, hogy nagyon eltérőek a tv-sorozattól.

Bár az A-szálat is izgalmas, számomra még mindig a lányok magánélete a legérdekesebb, és a romantikus kapcsolataikról is jó olvasni. Alább összegyűjtöttem nektek 11 romantikus idézetet a könyvekből, hátha meghozzák a kedvetek az olvasáshoz 🙂 Igyekeztem ám, hogy ne legyenek spoileresek, remélem sikerrel jártam.

És igen, kissé talán többségben van Emily és Maya kapcsolata az idézetek terén, de érdemes tudni, hogy az első három részben az ő kapcsolatuk fejlődik a legszebben, a többi lánynál inkább más magánéleti szál dominál, Spencernél például a Melissával való vetélkedés és az elbitorolt dolgozat, Hannah-nál a Mona és a családi szál, Ariánál pedig dettó a családi szál erős. Emilynél viszont a romantika és a melegségével való megbírkózás kap nagyobb szerepet.

No egy szónak is száz a vége, tessék Pretty Little Liars könyveket olvasni 🙂

Pretty Little Liars 1.

#1

„Ezra kék szeme kikerekedett, amikor meglátta.
Csodásan nézett ki fehér, legombolható gallérú ingében, kék, rosewoodi blézerében, zöld kordnadrágjában és kopott, fekete cipőjében. A szája sarka a legapróbb, legfélénkebb mosolyra húzódott.
– Szia – mondta.
Aria nem lépte át a küszöböt.
– Beszélhetnénk? – kérdezte, és a hangja megcsuklott.
Ezra tétovázott, kisöpört egy hajtincset az arcából. Aria meglátta, hogy a bal kisujján egy snoopys ragtapasz van.
– Persze – felelte halkan. – Gyere be!”

#2

„Wren a tiszta kezével hátrasimította a tincseit, aztán letérdelt, úgy kente a krémet Spencer bőrére. Benyúlt a törülköző alá, lassú, gyengéd köröket leírva masszírozta. Spencer ellazult… aztán enyhén nekidőlt. Wren felállt, de nem lépett arrébb. Spencer érezte a leheletét a vállán, a fülén. A bőréből sugárzott a forróság.
– Jobban érzed magad? – mormolta Wren.
– Csodálatosan. – Spencer maga sem volt biztos benne, kimondta-e a szót.
Meg kellene tennem! – gondolta. Meg kellene csókolnom! Wren erősebben a hátára nyomta a kezét; Spencer most már a körmét is érezte. Remegett a szíve.”

#3

„Maya felemelte a fejét, és Emily szemébe nézett. Aztán egy kicsit szomorkás mosollyal szájon csókolta. Emily meglepetten pislogott.
– A legjobb barátnők néha igenis megcsókolják egymást – mondta Maya. – Látod?
Csak néztek egymásra, az orruk szinte összeért. Kint vadul ciripeltek a tücskök.
És akkor Maya Emily felé nyúlt.
Emily szinte elolvadt a karjában; elnyílt az ajkuk, és megérezte Maya puha nyelvét. Szíve elszorult izgalmában, amikor két kézzel túrt Maya vastag szálú hajába, aztán végigsimította a vállát, a hátát. Maya benyúlt Emily felsője alá, az ujjait a hasára nyomta. Emily szégyenlősen összerezzent, aztán ellazult. Ez ezerszer más volt, mint Bennel csókolózni.
Maya keze feljebb siklott, kitapogatta Emily melltartóját. Emily lehunyta a szemét. Maya ajka nom volt, mint a Jack Daniels és az édesgyökér. Emily vállát és mellkasát csókolgatta, ő pedig hátravetette a fejét. A fülke tetejére valaki felfestette a holdat és egy marék csillagot.”

#4

„– Szereted, ha nézik, amikor meztelen vagy?
– Ott a roló – felelte Spencer.
– Milyen kár! – vágta rá Wren halkan. – Olyan szép voltál a fürdőben. Reméltem, hogy… újra láthatlak… úgy.
Spencer megpördült. Mit mondott? Wren őt nézte, és egy felakasztott Joseph nadrág hajtókáját babrálta. Spencer fel-alá csúsztatta az ujján a Ti any Elsa Peretti szíves gyűrűjét, de nem mert megszólalni. Wren előrelépett, aztán még egyet, amíg közvetlenül előtte nem állt. Spencer még a halvány szeplőket is láthatta az orrán.
Egy másik világban a jó kislány Spencer megkerülte volna, és megmutatja neki a pajta többi részét. Wren azonban nem vette le róla hatalmas, szépséges, barna szemét. Ez a Spencer idegesen beharapta az ajkát. Félt megszólalni, mégis nagyon vágyott tenni… valamit.
Úgyhogy megtette. Lehunyta a szemét, felágaskodott, és szájon csókolta Wrent.
Wren nem tétovázott. Viszonozta a csókot, a keze Spencer tarkójára tapadt, hogy stabilan tartsa, aztán határozottabban csókolta meg. Az ajka lágy volt, és enyhén cigarettaízű.
Spencer beledőlt a blúzok falába. Wren követte. Néhány le is esett a vállfáról, de nem érdekelte. Eldőltek a puha szőnyegen. Spencer odébb rúgta stoplis cipőit. Wren egy halk nyögéssel fölé hengeredett. Spencer belemarkolt kopott pólójába, és átrántotta a feje felett, aztán a sajátjától szabadult meg, majd végighúzta a lábfejét Wren lábán.
Átfordultak; most Spencer volt felül. Valami hatalmas hullám borította el; nem tudott volna nevet adni neki, de olyan erős volt, hogy eszébe sem jutott a lelkiismeret-furdalás. Megállt, és zihálva nézett le Wrenre, aki érte nyúlt, és újra megcsókolta, aztán puszit nyomott az orrára és a nyakára.”

Pretty Little Liars 2. – Hibátlanok

#1

„– Úgy látom, rád férne egy ölelés – veregette meg Maya a matracot maga mellett.
Egy ölelés tényleg jólesett volna. Emily kisöpörte vörösesszőke haját az arcából, és átült Maya mellé. Lerúgta a cipőjét, majd összesimultak; Emily még Maya bordáit is érezte a blúzán át. Olyan kicsi és vékony volt, hogy Emily valószínűleg fel bírta volna kapni, hogy megpörgesse.
Elhúzódtak egymástól, de az arcukat csak néhány centi választotta el. Maya szempillája szénfekete volt, az íriszében apró, arany pöttyök ragyogtak. Lassan Emily álla alá nyúlt, és megemelte. Először gyengéden csókolta meg. Aztán határozottabban.”

#2

„Sean óvatosan a kezére tette a sajátját.
– Ha attól félsz, hogy tegnap este kiakasztottál, nem így van. Igazán kedvellek. Tulajdonképpen a tegnap este óta még jobban.
– Igazán? – Könnyek szöktek Aria szemébe.
– Igazán.
Egymásnak támasztották a homlokukat. Aria visszafojtotta a lélegzetét. Lassan az ajkuk is összeért. Aztán még egyszer. Határozottabban.
Aria Sean ajkára préselte a sajátját, és átfogta a tarkóját, hogy közelebb húzza magához. Sean teste olyan meleg, olyan jóleső volt; a keze felsiklott Aria derekán. Hirtelen már harapdálták egymás alsó ajkát, az ujjaik a másik hátát karmolták. Végül elszakadtak egymástól, és zihálva néztek egymás szemébe.”

#3

„– Elárulok egy titkot, mielőtt elmész – mondta Maya. Amikor Emily közelebb lépett, a füléhez hajolt. Az ajka nem ért hozzá, de nagyon közel volt. Emily háta végigbizsergett; hangosan levegőért kapott. Nem volt helyes ez a reakció, de egyszerűen… nem tehetett róla.
Meg kell keresned azt, akit igazán szeretsz.
– Várni fogok rád – suttogta Maya kicsit szomorúan, ugyanakkor nagyon csábítón. – Ameddig csak kell. ”

Pretty Little Liars 3. – Tökéletesek

#1

„Emily előrehajolt, és lágyan szájon csókolta. Öt hosszú másodpercig maradtak így, aztán Emily Maya fülcimpájára tért át. Maya utána az alsó ajkát csókolta meg. Végül szétváltak és egymásra mosolyogtak, a délutáni nap mintákat rajzolt a bőrükre. Maya puszit nyomott Emily orrára, halántékára, a nyakára; amikor Emily lehunyta a szemét, a szemhéjára is. Emily mélyet sóhajtott. Maya finoman megsimította az állát; olyan volt, mintha ezer pillangó szárnya érintette volna. Akármennyire is igyekezett meggyőzni magát, hogy helytelen, ha Mayával van, mégis csak ez érződött helyesnek.”

#2

„– A kedvenc csajomat nézem. – Ian tekintete végigsiklott rajta.
– Van errefelé egy kukkoló – figyelmeztette Spencer szigorúan. Igyekezett figyelmen kívül hagyni a forró izgalmat, ami mindig eltöltötte, ha Ian ránézett. – Óvatosnak kellene lenned.
– Ki mondja, hogy én nem a környéket figyelem? – kérdezte Ian rosszallón. – Talán éppen én védelek meg a kukkolótól. – Egy fa törzsére fektette a tenyerét.
– Miért, úgy van? – tudakolta Spencer, de Ian megrázta a fejét.
– Nem, igazából a rövid úton jöttem otthonról. Melissához. – Elhallgatott, a nadrágja zsebébe dugta a kezét. – Mi a véleményed róla, hogy újra összejöttünk?
– Nem az én dolgom – vont vállat Spencer.
– Nem? – Ian állta a pillantását, a szeme sem rebbent.
Spencer félrenézett, érezte, hogy a vér az arcába fut. Ian nem a csókjukra célzott. Biztosan nem.
Felidézte a pillanatot: Ian ajka olyan durván tapadt az övére, hogy még a foguk is összekoccant. Utána fájt is a szája. Amikor elmondta Alinak az izgalmas híreket, Ali kinevette. „Mi van, azt hiszed, Ian majd veled fog járni? – kérdezte. – Aligha.”
Spencer végigmérte Iant; nyugodt volt, laza, nem is sejtette, hogy annyi veszekedésnek lett az oka. Spencer szinte azt kívánta, bár ne is csókolta volna meg. Úgy tűnt, az volt az első dominó, ami eldőlt; ebből kerekedett a veszekedés a pajtában, ami miatt Ali kirohant, aztán… aztán mi is történt?”

#3

„Ezra hirtelen elkapta Aria kezét. A tenyere széles volt, meleg és kissé izzadt. Aria szemébe nézett… aztán megcsókolta. Először csak gyengéden, de aztán Aria közelebb hajolt, és határozottan visszacsókolta.
Egy pillanatra megálltak – aztán Aria hátradőlt a kanapén.
– Jól vagy? – kérdezte Ezra halkan.
Ariának fogalma sem volt, mi a válasz. Életében nem érzett még ennyi mindent egyszerre, és azt sem igazán tudta, mit kezdhetne a szájával.
– Én nem…
– Tudom, hogy nem volna szabad ezt csinálnunk – szakította félbe Ezra. – A diákom vagy, én meg a tanárod. De… – Sóhajtott, hátrasimította egy tincsét. – De azt szeretném, hogy hátha… ha valahogy… mégis működhetne.”

#4

„Lucas szeme kellemes kék volt, az arca elragadóan rózsaszín. Neki nagyon is számított. Állandóan annyira lefoglalta, hogy mindig tökéletes legyen – tökéletes ruhát hordjon, tökéletes csengőhangot válasszon, tökéletesen megőrizze tökéletes alakját, a legjobb barátnője és a fiúja is tökéletes legyen –, de mi végre ez az egész tökéletesség? Talán Lucas is tökéletes, csak máshogy. Törődött Hannával.
Hanna nem igazán tudta, hogy történt, de valahogy az egyik kétszemélyes ülőkén kötött ki, ráadásul Lucas ölében. Furcsamód nem zavarta a gondolat, hogy eltöri Lucas lábát. Tavaly nyáron, amikor Sean családjával Cape Codra készült, nem evett mást, csak grapefruitot és Cayenne-borsot, és nem hagyta, hogy Sean megérintse, amikor fürdőruhában volt, mert félt, hogy túlságosan pudingnak fogja találni. Lucasszal ilyesmi eszébe sem jutott.
Közelebb hajolt Lucashoz, Lucas pedig őhozzá. Az ajka Hanna állához ért, aztán az arcához, végül az ajkához. Hanna szíve zakatolt. Lucas csókot lehelt az ajkára, és magához húzta. Hanna szíve csaknem felrobbant az izgalomtól. Lucas a két tenyere közé fogta a fejét, és megpuszilta a füleit. Hanna kuncogott.”