Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Cheater: Új Rubin Pöttyössel jelentkezik Rachel Van Dyken

A Könyvmolyképző Kiadó most tett közzé egy borítószavazást, amiből ki is derül, hogy még idén érkezik magyarul Rachel Van Dyken új kötete, a Cheater: A hűtlen.

Egy duológia első részéről van szó, a folytatásnál már más a főhős. A hűtlenben pedig (minő meglepetés) egy hűtlen pasi a főhős, aki összeakad azzal a bizonyos nővel, aki mindent megváltoztathat.

Alább a könyv eredeti borítóját nézhetitek meg, ide kattintva a magyar borítókról szavazhattok.

Rachel Van Dyken – Cheater: A hűtlen

„Ez az én történetem. Utálni fogod. Utálni fogsz engem. De fogsz nevetni és sírni is rajta. S végül mindent megértesz majd.”

Lucas Thorn nem született hűtlennek, de elég volt egyetlen pillanat, egyetlen katasztrofális ballépés az esküvője előestéjén, és azzá vált. Hírnevének mindörökre annyi, de ezt most már büszkén vállalja: minden este más nővel bújik ágyba (kivéve a vasárnapot, mert az mégiscsak az Úr napja). Szabályai egyszerűek: nincs elköteleződés és nincs kivétel.

Mégis, egy bizonyos nagyszájú, vörösesszőke boszorkány megrengeti világa alapköveit.

Avery Black sosem bocsátotta meg Lucas-nak, hogy megcsalta a nővérét, most mégis vele kell dolgoznia. Rémálom a köbön, bár így legalább minden erejével megnehezítheti Lucas életét. A bosszúért azonban mindig fizetség jár – Lucas Thorn megtanult egyet s mást a nőkről, miközben azzá vált, aki.

Avery bosszúvágyából lassan eltűnik a bosszú. És ha Lucas végre abbahagyja a hűtlenkedést, annak biztosan nem az az oka, hogy szerelmes…