Home Hírek Új regénnyel jelentkezik magyarul a Vaják szerzője, jön a Bolondok tornya!

Új regénnyel jelentkezik magyarul a Vaják szerzője, jön a Bolondok tornya!

A Gabo Kiadó újabb meglepetéssel kedveskedik Andrzej Sapkowski rajongóinak! Érkezik ugyanis a Vaják írójának az új történelmi fantasy sorozata, a Huszita trilógia.

Az első kötet, a Narrenturm – Bolondok tornya novemberben érkezik majd a könyvesboltokba. Az író a Vajákhoz hasonló, izgalmas cselekményét humorral vegyíti, és bemutatja azt az izgalmas korszakot, ami meghatározta nemcsak a cseh történelmet, de Európa egész sorsát is.” – írja a kiadó a regény Facebookos beharangozójában.

Alább megnézhetitek a meglepően jól sikerült magyar borítót és a fülszöveget is. Íme!

Andrzej Sapkowski – Bolondok aranya

Bielaui Reinmart, akit Reynevannak is neveznek, rajtakapják egy lovag feleségével, és menekülni kényszerül a Sterza fivérek és az Inkvizíció elől. Miközben a husziták és a katolikusok között nő a feszültség, és különös, misztikus erők gyűlnek az árnyak között, Reynevan a Narrenturmban, a Bolondok Tornyában találja magát, abban a középkori őrültekházában, ahová a másként gondolkodókat és lázadókat zárják.

Reynevan számára megszökni a toronyból, kikerülni a csávából és megőrizni az ép elméjét nehezebbnek bizonyulhat, mint valaha is hitte…