Home Hírek Romantikus thrillerrel jön Colleen Hoover – Itt a fülszöveg és a borító!

Romantikus thrillerrel jön Colleen Hoover – Itt a fülszöveg és a borító!

Félelmetesen hátborzongató igazi Hoover impulzusokkal. Évek óta várok már egy ilyen thrillerre” – így ajánlja Colleen Hoover legújabb könyvét Tarryn Fisher.

A romantikus thrillerként aposztrofált standalone regény 2018. december 18-án jelenik meg Amerikában, a borítót tegnap leplezték le. Szerintem szép lett. És miről szól a könyv? Íme a fülszöveg nagyvonalakban magyarul.

Colleen Hoover – Verity

Lowen Ashleigh egy küszködő író, a pénzügyi csőd szélén áll, így elfogadja élete lehetőségét, egy remek állást.

A munkát a bestseller írónő, Verity Crawford férje, Jeremy kínálja, a feladat pedig egyszerű: a sérült feleség bestseller sorozatát kéne befejeznie Lowennek.

Lowen amint megérkezik a Crawford házba, nekiáll átnézni Verity évek óta gyűlő jegyzeteit, és reméli, hogy talál annyi anyagot, amiből elkezdheti a munkát. Amire viszont nem számít, hogy a kaotikus irodában rátalál Veirty be nem fejezett életrajzába, amiről Verity azt akarta, hogy soha, senki ne olvassa el. A szövegben ott vannak Verity emlékei, köztük az is, mi történt igazán, amikor meghalt a lánya.

Lowen úgy dönt, hogy távol tartja Jeremytől a memoárt, ám arra nem számít, hogy az érzelmei egyre mélyülnek Jeremy iránt…