Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Netflix már dolgozik a Hat varjú sorozat változatán

Szuper hírt kaptunk ma reggel! a Netflix ugyanis elkezdett dolgozni egy Hat varjú sorozaton, aminek a jelentések szerint Kaz Brekker, Inej Ghafa, Matthias Helvar, Nina Zenik, és Jesper Fahey lennének a főszereplői. No de hol van Wylan? Remélem őt csak véletlenül nem említik.

Amit eddig tudunk az, hogy az Árnyék és csont showrunnere, Eric Heisserer fog a projekten dolgozni. Ő már korábban is lenyilatkozta, hogy a Grisák világára is eredetileg a Hat varjú könyvekkel talált rá, így kétségkívül elkötelezett lenne, hogy ezt a sorozatot is jól átadja.

A Hat varjú három főbb karakterét már az Árnyék és csont sorozatban megismerhettük, itt előzmény történeteket kaptak. Bardugo Hat varjú duológiája az Árnyék és csont könyvek után játszódik, így persze kérdés, hogy merre felé döntik el a Hat varjú sorozatot. Továbbra is előzménytörténeteket kapunk? Netán elkezdik végre feldolgozni a könyveket? Akkor az Árnyék és csontt második évadában még ott lesznek?

Válaszok sajnos egyelőre nincsenek. A hír tehát egyelőre ennyi: a Netflix már tervezi a Grisa-világ bővítését, ami már önmagában zseniális. Az viszont, hogy elkezdtek dolgozni rajta, sajnos még nem jelent biztos képernyőre kerülést. Sok múlik majd a forgatókönyvek és az ötlet minőségén. Szóval, bízzunk a legjobbakban.

Íme 12 kedvcsináló idézet a lehengerlő Hat varjú sorozathoz!