Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az új Dream Válogatás kötetből kiderül, milyen a „Szerelem Tajvanban”

Különleges kötettel érkezik a Dream Válogatás sorozat, jön magyarul Abigail Hing Wen sikerkönyve, a Loveboat, Taipei. A könyvet anno külföldön nagyon felkapták, a Goodreadsen viszont csak 3.76-os rátát tud 10 ezer csillagozáson felül, ami nem túl kecsegtető.

Nálunk 2021. szeptember 15-én jelenik meg a könyv, amihez a kiadó tervezett saját borítót, ami nem rossz, de az eredeti szerintem azért szebb. Alább afülszöveggel együtt megnézhetitek.

* Elolvasnád? A linkre kattintva előrendelheted! *

Abigail Hing Wen – Loveboat, Taipei – Szerelem Tajvanban

„Az unokatestvéreink is részt vettek ebben a programban – suttogja Sophie. „Titokban tartják, de zéro a felügyelet.”

És ezzel kezdetét veszi Ever Wong hihetetlen nyári kalandja. A tábor hivatalos neve Chien Tan, Tajvan egyik szigorú oktatási programja, amelyre Ever egyáltalán nem vágyott. Helyette azonban egy szerelem hajón találja magát: és a nyár egy „mindent szabad, ami nem tilos” táborba torkollik, ahol mindenkivel összejöhetsz, a felnőttek szemet hunynak minden felett, ahol a kígyóvérből készült szaké folyik a csapból és nonstop éjszakai élet folyik.

Csakhogy nem minden diák az, akinek kinéz:
Ever az orvosira készül, de közben titkon szenvedélyesen imád táncolni.

Rick Woo egy Yale-re bejutott tehetséges csodagyerek, aki megkeserítette Ever eddigi életét, de tökéletessége mögött egy titok lappang.

Sophie Ha odavan a fiúkért és megszállottja a divatnak, de kiderül, hogy megnyerő külsején kÍvül más érték is van benne.
A szexis Xavier Yeh pedig egy szégyellnivaló tényt rejteget, amit senki nem tud róla.

Amikor a diákok élete egy nyárra összefonódik, garantált, hogy Ever számára örökké emlékezetes kalandokat hoz a nyár.