Home Blog Ünneplés: 1 éves lett a blog + Kérlek, szavazz az oldalról, mondj...

Ünneplés: 1 éves lett a blog + Kérlek, szavazz az oldalról, mondj véleményt!

Nagy nap a mai: ugyanis pontosan egy évvel ezelőtt indult el a Sorok Között Könyves Blog. Bizony, ennyire száguld az idő, hogy már eljutottunk erre a pontra. Most erről mesélek, a poszt végén találjátok a szavazást.

Úgy érzem, életem egyik legjobb döntése volt megnyitni az oldalt, és sikerült kiteljesednem az eltelt időszak alatt. Annak pedig külön örülök, hogy sok pozitív visszajelzést kaptam az oldalról, a posztokról. Hálásan köszönöm mindenkinek.

Ahogy azért is hálával tartozom, mert Facebookon már átléptük a 3.700 követőt, Instagramon 600-nál is többen vagyunk, és a látogatottsági statisztikára is okkal lehetek büszke. Nélkületek mindez nem jött volna össze, úgyhogy köszönöm.

Ó, és a napokban egy év után kitöltöttem a rólam, a kapcsolat és az oldalról menüpontot is, a könyvkritikák részt is igyekszem mielőbb bővíteni – picit elmaradtam :/

Egy évesek lettünk, ez pedig a minap nagyon elgondolkodtatott. Mivel tartalombővítésről, újdonságról van szó, titeket is megkérdezlek a témáról, mert nagyon érdekel a véleményetek.

Páran talán tudjátok, hogy nem csak blogger vagyok, hanem szerző is. Rácz-Stefán Tibor szerzői néven kapható a Fogadj el! és a Túl szép című regényem, és ősszel jön a Mikrofonpróba – szintén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Több dologhoz szerzőként is hozzá tudok szólni, ezek időnként megjelennek az értékeléseimben is, viszont tanakodtam azon, olvasnátok-e szívesen írós posztokat is? Kifejezetten olyat, ami írással kapcsolatos, legyen az trükk vagy éppen elmélkedés.

És a másik új ötlet: van-e kedvetek a könyveimről is érdekességeket látni? Mert elég sok minden van a tarsolyomban, olyan posztok, amiket más könyvekről már láthattatok az oldalon, de az én regényeimről még nem. Például idézetgyűjtemény, érdekességek az háttérből, trailerek, zenei playlist, popkult utalások, kivágott jelenetek, és így tovább. Kicsit tartok attól, hogy kéretlen reklámnak hathat a dolog, másfelől pedig úgy érzem, talán érdekelhet valakit a téma.

Nos, ezen a két tartalombővítésen töröm a fejem, de mielőbb belevágnék, érdekelne a véleményetek. Kérlek, osszátok meg velem Facebookon, privát üzenetben, itteni kommentben, vagy éppen az alábbi szavazás formájában. Kíváncsi vagyok rátok, köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat!

[poll id=”7″]