Home Hírek Az ördög feketét visel címmel jön az új L.J. Shen regény

Az ördög feketét visel címmel jön az új L.J. Shen regény

Vicious: Ádáz – Íme 10 kedvcsináló idézet az új Rázós Könyvből

Az Álomgyár Kiadó gondozásában érkezik magyarul L.J. Shen új stand alone regénye, ami Az ördög feketét visel címet viseli.

A kötet 2021. augusztus 11-én debütál, alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget. Mint az Álomgyárnál mindig, a borító saját tervezésű, az eredeti, és meglepően egyedi borítót itt nézhetitek meg. Sajnálom, hogy a kiadó nem ezt vette át, de azért a magyar is szép a maga nemében.

* * * * * * * * * * *

L.J. Shen – Az ördög feketét visel

Maddie Goldbloom kitervelt valamit arra, hogy az életében minden tökéletes legyen: karrier a divatiparban, elegáns New York-i lakás, gyermekorvos pasi. Amikor exe, Chase Black viharos belépővel visszatér az életébe egy botrányos kéréssel, Maddie azonnali reakciója az, hogy nemet mond neki.

De Chase csak az apja utolsó kívánságát akarja teljesíteni. Ezért annak ellenére, hogy a férfi összetörte a szívét, Maddie úgy gondolja, nem lehet olyan nehéz eljátszani a menyasszonyát. Különösen azért nem, mert közben talán lehetősége nyílik megleckéztetni egy kicsit az arrogáns ördögöt.

Ezután az események olyan láncolata következik, ami teljesen szétrobbantja Maddie addigi életét – és amikor Chase falai leomlanak, mindketten kénytelenek szembenézni a valósággal. Azt mondják, tartsd magadhoz közel az ellenségeidet. De mi van, ha az ellenséged éppenséggel az a férfi, akit szeretsz?

A USA Today bestsellerszerző, L. J. Shen új könyve “második esély”-regény szerelemről, veszteségről, önmagunk megtalálásáról és arról, hogyan merülhetünk teljesen el a megfelelő ember közelségében.